BOLIST

Var trygg med Dieden-Ekodoor!

Dieden-Ekodoor tillverkar dörrar och portar som både hantverkare och husägare uppskattar. Svensktillverkade. Säkra. Hållbara. Prisvärda. Snygga. Flexibla. Ibland skräddarsydda.

Alltid med hög kvalitet och lång livslängd. Öppna dörren och kliv in i vår värld!

missing tag

En ytterdörr kan förändra intrycket av ett helt hus.

Samtidigt räcker det inte med snygg design. Ytterdörren ska både stå emot tidens tand och flitig användning – och det gör alla våra dörrar.

Med mer än 110 års erfarenhet från dörrbranschen vet vi på Dieden-Ekodoor hur man bygger robusta dörrar av högsta kvalitet. Dessutom ser vi till att alla våra dörrar är anpassningsbara efter behov. Det finns minst en dörr för varje hus och varje tycke och smak. 

missing tag

Ett hem ska kännas välkomnande – på alla sätt.

Därför tillverkar vi ett stort utbud av ytterdörrar som passar flera olika stilar. Kanske behöver du en måttanpassad dörr? Inga problem! Vi gör också allt vi kan för att våra produkter ska vara klimatsmarta, energieffektiva och vara bra miljöval. Design efter dina önskemål med andra ord.

Med en ytterdörr från oss får man en entré av hög kvalitet som passar olika behov. Vi har delat in våra dörrar i olika kategorier beroende på stil och design. De olika kategorierna kallas för “Retro”, “Samtid” och “Tradition”. Självklart finns det matchande garageportar till våra olika ytterdörrar.

missing tag

Generösa garantier

Vi stolta över att våra produkter är hållbara och tåliga vilket medger generösa garantier.
På ytterdörrar lämnar vi 15 års formgaranti och 5 års fabriksgaranti för extra trygghet.

Kliv in i vår värld och läs mer om våra ytterdörrar på dieden-ekodoor.se