BOLIST
 • NorDan Dörrar

  NorDan AB ingår i NorDan Gruppen, en av Europas ledande tillverkare av fönster, dörrar och smarta tillbehör. Sedan starten 1926 har både företaget och det större samhället genomgått betydande förändringar, men en sak förblir densamma: NorDan är ett familjeägt företag och drivs av samma grundläggande värderingar som när det grundades.

  missing tag

  Marknadens mest kompletta dörrproducent

  Bra lösningar handlar ofta om mer än bara en specifik produkt. Känslan av kvalitet är resultatet av innovation, tester och många andra faktorer som tillsammans skapar dörren som levereras. Därför erbjuder NorDan ett komplett utbud av dörrar som inte bara fungerar bra, de är även tillverkade med hänsyn till livskvalitet, energibesparing och miljö. Som leverantör av ansvarsfulla lösningar designar och tillverkar vi produkter för att utmana vad som är möjligt - vi tillverkar framtidens dörrar.

  missing tag

  Öppna upp ditt hem med en pardörr

  Pardörrar lyfter upplevelsen av att gå in ett hem till en ny nivå med dess stilfulla design. Samtidigt som pardörrar ger en känsla av ett större hem ges också möjligheten att ”öppna upp väggarna” mot utsidan.

  Den vanligaste platsen för en pardörr är entrén. En stor ytterdörr ger en välkomnande och pampig känsla för dina gäster. Dock krävs inte en stor flott villa för att välja en pardörr utan det går utmärkt att även välja pardörr till det mindre huset. På gamla tiders trähus vad det inte ovanligt med pardörrar, gärna i en brytande färg som grönt, blått eller en vit dörr mot det gamla röda huset med vita knutar.

  ”Med en pardörr får du inte bara en ingång – du får en entré”

  Förutom pardörrens estetiskt vackra och luftiga intryck fyller den en praktisk funktion när du skall ställa in soffan, köksbordet eller bära in barnvagnen. En varm sommardag ges du även möjligheten att öppna upp de stora dörrarna för att släppa in frisk luft och sudda ut gränserna mellan in- och utsida.

  En pardörr behöver inte vara i fullbredd, det vill säga två stora dörrar intill varandra, utan kan utformas så att det är en dörr i fullbredd och en mindre intill. Vanligast är att den ena sidan är spärrad och öppnas genom att släppa spärrarna i ytterkarmen när själva entrédörren är öppnad.

  Läs mer och låt dig inspireras på www.nordan.se