BOLIST
 • Ytterdörrar från ledande tillverkare

  missing tag

  Mellan 6/5 till 26/5 får du upp till 35% rabatt på ytterdörrar från ledande leverantörer!

  Välkommen in till ditt närmsta BOLIST-byggvaruhus så berättar vi mer.

  En ny ytterdörr gör mer för huset än vad man kan tro. Vårt breda utbud av design och material gör att du absolut kommer kunna hitta något som passar just dina behov! Bra saker att ta reda på inför ditt dörrköp är vilka mått och hängning du behöver, samt vilken säkerhetsklass du vill ha på dörren. Du hittar allt du behöver för en säkrare dörrlösning hos oss på BOLIST!

  Byta ytterdörr

  Att byta en eller flera dörrar är en stor investering! En dörr kan med sin personlighet och känsla förändra en hel fasad och ge en gammal villa ett helt nytt uttryck. Dörren är entrén till ditt liv och skapar en förväntan om vad som händer där bakom och om vilka som bor där. När man köper en ny dörr är det alltså viktigt att den känns helt rätt.

  Vad ska man tänka på när man köper ny dörr?

  När man väljer dörr handlar det mesta om tycke och smak. Även om det inte finns några måsten, vill många att dörren ska gå i samma stil som sitt hus. Bor man ute på landet passar exempelvis en lantlig dörr ofta bra och bor man i en klassisk sekelskiftesvilla passar ofta en klassisk dörr bra. Men är du mer för att blanda stilar kan en klassisk dörr passa minst lika bra och ge liv åt ett lantligt hus, precis som att en lantlig, färgglad eller mönstrad dörr kan skapa ett häftigare uttryck på en funkisvilla. Förutom att fundera på utseendet är det viktigt att tänka på funktionaliteten. Ska dörren vara extra tålig mot ett rustikt friluftsliv på landet, stå emot tonåringens vredesutbrott eller hålla oinbjudna gäster borta genom ett larmsystem? Kanske vill du minska dina värmekostnader genom att skaffa en extraisolerad dörr? Med stora valmöjligheter inom funktion, säkerhet, personsäkerhet, brandklassning, ljudisolering och värmeisolering kan vi erbjuda en mängd tillval och tillbehör som personifierar din dörr, precis som du vill ha den.