BOLIST

Diplomat - Dörrar för livet, dörrar för dig! 

En dörr är väl bara en dörr? Inte för Diplomat! Dörren bär en personlighet och känsla som kan förändra en hel fasad eller ge den gamla villan ett helt nytt uttryck. Ytterdörren är entrén till ditt liv och skapar en förväntan om vad som händer där bakom. Dags att förnya ditt hus? Byt dörr! Dörren betyder mycket för uttrycket och känslan hos ett hus. En fin ytterdörr känns välkomnande, men den säger också något om den som bor i huset. Kanske räcker det med att måla om den dörr du har. Eller är det dags för en helt ny dörr? 

missing tag

Nyhet för tufft klimat!

Marina Glas Extreme är redo för hårt kustklimat! Denna målade dörr är tillverkad i ett extra slitstarkt utförande och utrustad med rostfria gångjärn och sparkplåt.

En dörr utsätts för väder och vind året runt, vilket innebär ett slitage som kan påverka utseende och funktion. Marina är som standard utrustade med extreme, som innebär ett extra slitstarkt utförande för att motstå tuffa påfrestningar. Det är särskilt lämpligtom du saknar skyddande tak över entrén.

Marina är dessutom utrustad med rostfria gångjärn av hög kvalitet, och för at tåla slitage bättre så ha den utvändig rostfri sparkplåt som standard. Som tillval kan du välja dolda gångjärn som blir väl skyddade inne i konstruktionen.

Designen är slät på utsidan och på insidan en synlig glaslist. Glaset är klart som standard men vill du minska insynen i hallen så välj med fördel exempelvis frostat. 

missing tag