BOLIST
 • Innerdörrar från ledande tillverkare

  missing tag

  Byta innerdörr


  Självklart vill du att en innerdörr ska vara snygg och passa in i ditt hus eller din lägenhet. Men en dörr har också en annan viktig funktion, nämligen att dämpa ljud. Det behöver man inte ens ha en tonåring för att uppskatta. Att satsa på kvalitet är ett gott råd. Visst kan det fungera med en lätt dörr, med kärna av papp, om inte ljuddämpningen är så viktig. Men en massiv dörr kan många gånger vara ett smartare val. Förutom att finishen är bättre får du fler valmöjligheter som material, färger och funktioner med en massiv dörr. Det kan också förses med en karm av tätningslist.


  Med nya innerdörrar lyfter du enkelt ett rums utseende. Vita innerdörrar ger en stilren känsla medan en dörr med färg blir en kul inredningsdetalj som förstärker din stil.

  Innerdörrar minskar även brus som kommer utifrån, så som från vägen, trapphuset eller grannarnas musik.

  missing tag

  Vad ska man tänka på när man köper ny dörr?

  När man väljer dörr handlar det mesta om tycke och smak. Även om det inte finns några måsten, vill många att dörren ska gå i samma stil som sitt hus. Bor man ute på landet passar exempelvis en lantlig dörr ofta bra och bor man i en klassisk sekelskiftesvilla passar ofta en klassisk dörr bra. Men är du mer för att blanda stilar kan en klassisk dörr passa minst lika bra och ge liv åt ett lantligt hus, precis som att en lantlig, färgglad eller mönstrad dörr kan skapa ett häftigare uttryck på en funkisvilla. 

  Glöm inte handtagen!