BOLIST
 • Grillar & tillbehör från Char-Broil

  Vad kan vara bättre än att bara grilla hela dagen? Just precis: exakt ingenting! Char-Broil erbjuder grillar av högsta kvalité med ett patenterat grillsystem som garanterar ett perfekt resultat. Du hittar dem hos oss på BOLIST!

  missing tag

  Endast en knapptryckning bort för en äkta grillupplevelse. Nya SMART-E är här!

  SMART-E är framtidens eldrivna BBQ. Helt och hållet utan gasol och kol ger den maximal hetta med den fullständigt eldrivna E-POWER. Med andra ord kommer man upp till 370 °C. Tack vare den innovativa TRU-Infrared™ Technology blir grillmaten saftigare än någonsin. Den unika värmefördelningsplattan omvandlar värmen så att inget torkar ut och hela gallret i rostfritt stål håller sig lika varmt överallt. Dessutom ger tekniken låg förbrukning. Med SMART PRECISION har du full koll. 

  Via vredet kan du ställa in temperaturen från 90 °C till 370 °C och hålla koll via den digitala displayen. Därmed kan man förvärma exakt och hålla temperaturen på en viss nivå i en handvändning. Och det är till och med enklare än någonsin att rengöra SMART-E. Starta AUTO CLEAN när du är klar med grillningen och få bort alla rester i grillen med hjälp av pyrolys, sedan stängs grillen av automatiskt. Sidohyllorna på den eleganta svarta grillen är fällbara och där man i vanliga fall brukar hitta en gasolflaska finns det ett förvaringsutrymme på SMART-E för tillbehör. 

  Med MADE2MATCH kan du konfigurera och utöka grillen helt och hållet efter eget tycke och smak. Och om du någon gång behöver byta plats för SMART-E är det ingen match att flytta den från A till B tack vare de fyra kraftiga hjulen.

  E-POWER för en ny eldriven Barbecue-upplevelse

  Med SMART-E får du garanterat maximalt med värme – helt och hållet utan kol eller gasol. Det innebär att du slipper allt besvär med att släpa på gasolflaskor eller aska som du sedan måste göra dig av med. Det är bara att trycka på knappen för en äkta grillupplevelse.

  Full koll med SMART PRECISION

  Med vredet kan du ställa in temperaturen på SMART-E mellan 90 °C och 370 °C. Lätt att hålla koll på via den digitala displayen. Summan av kardemumman är ett alltid lika lyckat grillresultat.

  AUTO CLEAN – perfekt rengöring utan så mycket jobb

  Mindre arbete, mer tid – med AUTO CLEAN är det rena barnleken att göra rent. Systemet bränner helt enkelt ut smutsen. Sedan är det bara att borsta av gallren och så är din SMART-E redo för nästa jobb.

  Gallersystem i rostfritt stål för heta grillfester

  Det tvådelade gallersystemet i rostfritt stål gör att värmen sprids på ett perfekt sätt, att värmen lagras effektivt och att du får de där fulländade grillränderna. Både gallret och värmefördelningsplattan undertill är extremt hållbara och är lätta att rengöra.

  Mer förvaringsutrymme för fler möjligheter

  Med SMART-E kommer ett väl tilltaget skåp med invändiga hyllor och en massa plats för tillbehör.

  Utrymmesmiraklet med två fällbara sidohyllor.

  Behöver du mer utrymme för att lägga ifrån dig kött, tallrikar, spett och mycket annat? Och vill du spara på utrymme när grillen inte används? Då har vi något för dig, nämligen de fällbara sidohyllorna som ger utrymme när du behöver det.

  Fyra hjul för ökad mobilitet.

  Den ena dagen här och den andra där – SMART-E passar in i alla miljöer och är enkel att ändra eller sätta fast ordentligt tack vare de kraftiga hjulen.

  Grilla, saftigare än någonsin med TRU-Infrared™ Technology

  missing tag

  Den viktigaste komponenten som patenterade TRU-Infrared™ Technology har är den enastående värmefördelningsplattan. Den fördelar värmen jämnt över hela gallret och ser till att du får upp till 50 % saftigare mat. Dessutom reduceras förbrukningen med den här effektiva tekniken och tack vare den speciella konstruktionen är det ingen match att rengöra värmefördelningsplattan, gallret eller brännkammaren.

  Char-Broils patenterade värme fördelas jämnt över hela gallret och ser till att dina grillprodukter hålls saftiga. Den viktigaste komponenten som TRU-Infrared™ Technology har är den enastående värmefördelningsplattan. Via denna omvandlas konvektionsvärmen från brännkammaren till TRU-Infrared™ värmestrålning. Den fångar upp grillsaften som avdunstar och återförs direkt till grillprodukterna – detta förhindrar uttorkning. 

  Värmefördelningsplattan förhindrar lågor som blossar upp okontrollerat och bränner grillprodukterna. På detta sätt har du alltid full kontroll över temperaturen och grilleffekten. Detta innebär att ditt kött blir upp till 50 % saftigare.

  Dessutom är Char-Broils grillar med TRU-Infrared™ Technology mer ekonomiska att använda än jämförbara modeller utan denna teknik, eftersom varmluft inte strömmar ut och värmen fördelas optimalt på grillgallret. Energin används effektivt.

  Den avtagbara värmefördelningsplattan gör att fett som droppar inte smutsar ner brännkammaren, vilket underlättar rengöringen avsevärt. Alla som bestämmer sig för en grill med TRU-Infrared™ Technology kommer att grilla på en helt ny nivå. Med en enastående teknik som inte bara garanterar förstklassiga resultat, utan också mycket kul.

  Låg förbrukning:

  Den patenterade tekniken säkerställer optimal värmefördelning och effektiv energianvändning. Detta gör alla grillar med TRU-Infrared™ Technology betydligt mer ekonomiska än jämförbara modeller utan denna teknik.

  Kontrollerade lågor:

  Värmefördelningsplattan förhindrar lågor som blossar upp okontrollerat och bränner grillprodukterna. Detta innebär att ditt kött grillas jämnt och blir upp till 50 % saftigare.

  Hybridgrill med 3 brännare

  För alla som inte vill välja mellan gasolgrillningens enkelhet och smaken man får på kolgrillen: hybridgrillen Gas2Coal: På mindre än 60 sekunder byggs den om från gasolgrill till kolgrill och det utan att man behöver ta hjälp av ett enda verktyg. Träkolet fylls bara på i Char-Broils patenterade kolfat och tänds sedan över gasolbrännarna av rostfritt stål, helt utan tändvätska. Kolfatets design ser till att värmefördelningen blir jämn. Kolfatet och grillgallren av gjutjärn kan lätt hanteras med den medföljande gallerlyftaren. 

  På insidan av nyupplagan av Char-Broils framgångsprodukt finns plats för en gasolflaska som man lätt kan ansluta och koppla ifrån via åtkomstluckan. Med sina två kraftiga hjul kan grillen bekvämt flyttas dit man vill ha den. Den integrerade kapsylöppnaren av pressgjuten zink garanterar att man snabbt kan öppna sina kalla favoritdrycker. Efter eget behov kan grillen byggas på med förvaringsdelar från Char-Broils system MADE2MATCH.

  KOLGRILL CHARCOAL M