BOLIST
 • GRILL

  Oavsett om du föredrar kol eller gasol så är grillsäsongen här. Äntligen, säger många av oss. Grillning har verkligen blivit enormt stort och utbudet av grillar är i princip oändligt. För ett lyckat grillresultat spelar det mindre roll om du väljer kol eller gasol. Njut av din grillning, det blir gott! Och spana in tillbehören här som kan ta grillningen till nya nivåer.

  missing tag

  Grillar för alla tillfällen

  Grillar från Char-Broil

  Vad kan vara bättre än att bara grilla hela dagen? Just precis: exakt ingenting! Char-Broil erbjuder grillar av högsta kvalité med ett patenterat grillsystem som garanterar ett perfekt resultat. Du hittar dem hos oss på BOLIST!

  Hybridgrill med 3 brännare

  För alla som inte vill välja mellan gasolgrillningens enkelhet och smaken man får på kolgrillen: hybridgrillen Gas2Coal: På mindre än 60 sekunder byggs den om från gasolgrill till kolgrill och det utan att man behöver ta hjälp av ett enda verktyg. 

  KOLGRILL CHARCOAL M

  Innovation möter tradition: Sitter du som på glödande kol och kan knappt vänta på nästa grillfest? Med Charcoal M och L kan du uppleva modern grillning med kol. Båda grillversionerna imponerar med smarta funktioner som justerbart kolgaller och en lättillgänglig askuppsamlare för enkel rengöring.