BOLIST
 • Takpapp från Mataki

  I Höganäs, längs med Skånes nordvästra kust, producerar en av Sveriges ledande takpappsproducenter Mataki sina produkter. Mataki tillhör Nordic Waterproofing Group, som är en ledande aktör inom den nordiska tätskiktsmarknaden. Sedan starten 1904 har verksamheten kännetecknats av en ständig produktutveckling och kvalitet.

  Idag erbjuder Mataki ett brett sortiment av egenproducerade tätskikts­produkter som genomsyras av innovativa och kvalitetssäkra råvaror. Utöver produktsortimentet erbjuder Mataki utbildningar, systemlösningar och underhållstjänster, 

  missing tag

  Mataki Easyfix 

  En ny smart infästningsmetod för underlagsdukar. Easyfix är en 40 mm bred remsa med förtryckta markeringar för spik och klammer ovanför klisterkanten. Det innebär att du fäster underlagsduken i easyfix­remsan utan att dra av releasefilmen som skyddar klisterkanten. Mataki Easyfix finns på Haloten Steel och Haloten 380. Dessa produkter har även Vattentät garanti 30 år. Easyfix är väldigt snabbt, säkert och enkelt!

  missing tag

  Mataki Haloten T1

  Används som underlagstäckning under svetsbara tätskikt av bitumen och kallklistrad ytpapp, t ex Mataki Självtäck 3, där den även fyller en funktion för att uppnå brandklass Broof(T2). Lägsta taklutning är 1,4 grader. Byggbranschens första underlagsduk som är anpassad för tätskikt!