BOLIST
 • Välj massivt trägolv från Moelven

  Golvet är ett av de viktigaste inslagen i ett rums inredning och beskrivs ofta som rummets själ. Med ett massivt trägolv från Moelven får du ett slitstarkt, lättskött golv som håller i flera generationer.

  missing tag

  Nyhet! Leva, ett färdigmålat furugolv

  Att måla ett furugolv är en utmaning som många inte vågar tampas med. Att få ett jämn och fin yta på golv är inte alltid så lätt, speciellt i ett rum som man alltid måste passera.

  Nu lanserar Moelven Leva, en serie färdigmålade trägolv av hög kvalité med slitstark färg som tål att testas!

  Läs mer om Leva här
  missing tag
  Moelven Leva - beige

  MOELVENGOLVET ARCTIC

  Furu golv är noggrant tillverkat och behandlat med vitpigmenterad hårdvaxolja för en tålig yta. Finns i hyvlat eller borstat utförande, vilket ger olika estetiska möjligheter att anpassa efter olika inredningsstilar. Den skyddande hårdvaxoljan förbättrar inte bara golvets utseende utan skyddar också mot slitage och påverkan, vilket gör Arctic-golvet till en hållbar lösning för olika miljöer.

  Bildbeskrivning saknas
  Moelvengolvet Arctic - Furu

  VÄRMLANDSGOLVET

  Värmlandsgolvet är ett obehandlat furugolv. Innan installation bör det slipas och behandlas med olja, lut eller hårdvax för ökad hållbarhet och anpassning till önskad färg och finish. Välj behandling utifrån personliga preferenser för att skapa ett hållbart och stilfullt golv.

  Bildbeskrivning saknas
  Värmlandsgolvet - Furu