BOLIST

Laminatgolv från BerryAlloc

Är du ute efter ett högkvalitativt golv som är slittåligt och håller en livstid? Då är du välkommen att utforska vårt utbud från BerryAlloc i våra byggvaruhus

missing tag

Fördelar med laminatgolv från BerryAlloc

 • 100% vattentåliga
  Med en yta som inte absorberar fukt och en vattenavstötande beläggning av Hydro+ gör att golvet tål stänk och spill av alla olika typer av vätskor. Det gör att ett laminatgolv är utmärkt i rum som kan kräva ett tåligare golv, så som tvättstuga, hall eller kök. 
 • Reptåligt
  Det högkvalitativa materialet gör golvet extra reptåligt. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att husdjurs tassar och klor gör någon skada. 
 • Lätt att lägga
  Det smarta klicksystemet gör att du själv kan lägga golvet på ett kick. 
 • Enkla att underhålla
  Bästa sättet att rengöra golvet är med en mjuk sopborste, mikrofibermopp eller dammsugare. Stänk och spill torkar du enkelt bort med en trasa. 
 • Ansvarsfullt utformade
  Golven är tillverkade med hänsyn till miljön. Man arbetar för att minimera avfallsmängden så mycket som möjligt, laminaten är PEFC-certifierad och golven avger små mängder flyktiga organiska föreningar. Hela utvecklingsprocessen, från koncept och design till tillverkning, testning och packning sker i Belgien.