BOLIST

S:t Eriks 

S:t Eriks är Sveriges sten- och betongpartner som med stor kompetens och ett brett och djupt sortiment bidrar till att skapa hållbara, funktionella och vackra miljöer. Sedan starten 1888 har S:t Eriks lyckats behålla en ledande position genom att erbjuda innovativa produkter.

missing tag

Hållbara val

Gör hållbara val även när det gäller din uteplats eller trädgård! S:t Eriks hållbara Ecofog är en flexibel fastfog av 100 procent naturliga råvaror. Tack vare fogsandens höga pH-värde hindras ogräs från att få fäste i och kring fogen. Ecofogen består av torkad naturlig fin stenkross och det patenterade bindemedlet Solid Green Binder som är baserat på vegetabilier och mineraler. Den självreparerande Ecofogen finns i färgerna beige, grå och antracit. Ecofogen finns hos allas S:t Eriks auktoriserade återförsäljare.

Structura 400x400x40 Lava

Structura är en elegant platta med sin oregelbundna yta som ger ett levande utseende. Med inblandning av ballast i kulörnära nyanser förstärks färgbeständigheten. Structura framhäver små skuggliknande förändringar i ytan likt huggen skiffer och ger uteplatsen eller entrén en unik karaktär.

missing tag

Solitud struktur 400x400x40 Antracit

Plattan som ger dig stor formatvariation i en enkelplatta. Skapa känslan av fler olika format, men med snabbare läggning. Solitud ger intrycket fler olika plattor trots att plattan är 400x400. Perfekt om man vill ha fler format, men med enklare läggning. Fogarna blir färre att fylla och ytan blir enklare att hålla ren från ogräs.

missing tag

Dekorfog, Grå 20 kg, fraktion 0-2 mm

En välfylld fog hindrar ogräs och ger en stabil beläggning som tål påfrestning. Vår säckade fogsand garanterar en snabb insopning och därmed kan man börja använda den stabila ytan genast. Om fogsanden försvinner är det viktigt att komplettera med ny fogsand omgående för att säkerställa en lång livslängd. Häll ut fogsanden på ytan och sopa ner i fogarna.

missing tag

Eco Fastfog, Fogbredd 1–20 mm, Grå 25 kg

Självreparerande fastfog av naturliga råvaror. Lägg din uteplats eller uppfart med en självreparerande, flexibel fastfog av 100 % naturliga råvaror som dessutom hämmar ogräs. Med Ecofog får du en snygg och lättskött beläggning.

missing tag