BOLIST
  • Vi har Stavrex i vårt sortiment!

    Markskruv för den smarta hantverkaren. Det finns inget som är viktigare än ett stabilt jordankare när du ska bygga ett staket eller altan, med markskruv från Stavrex får du just det men med många fler fördelar! Dels är Stavrex jordskruvar ett miljövänligare alternativ då materialet är återvinningsbart och ger mindre utsläpp av koldioxid än traditionella plintar. Du slipper även åverkan på mark och slipper därmed onödig återställning. Bara att skruva och sen köra!

    missing tag

    Miljövänlig

    Materialen är återvinningsbara, och genererar mindre koldioxidutsläpp vidtillverkningen jämfört med cement. Cement står enligt uppgift i dag för ca8 procent av världens samtliga koldioxidutsläpp – mer än exempelvis flyget!

    Ingen betong

    Ingen grävning, ingen markborttagning, ingen gjutning av betong och inget eventuellt väntande på härdning. Skruva ner markskruven och du kan börja bygga direkt.

    Snabbt och enkelt

    Installationen av markskruven tar bara några minuter, till exempel kan grunden till en altan göras på en dag, du kan därefter börja bygga direkt.

    Spara pengar

    Att installera markskruv är ett lättare och mer tidseffektivt sätt än att gräva och gjuta för plint. Tid är pengar! Testa gärna markskruvskalkylatorn på vår sida för att se hur mycket du sparar.

    De vanligaste markförhållandena

    Jord, krossmaterial, lera eller sand är inte ett hinder för att installera markskruv.

    Montera året om

    Markskruv kan installeras i alla väder och under alla årstider. Produkten är inte begränsad av temperatur, frost eller snö.

    Ingen åverkan

    Markskruven lämnar ingen åverkan och man slipper återställning av mark.

    Spara kroppen

    Att gräva för plintar sliter hårt på både kropp och själ. Att byta ut spaden mot markskruv ger en stor ergonomisk fördel!

    Fasta markskruvar

    Montera fasta markskruvar

    Genomgång Monteringsmaskin

    Påbyggningsbara marksrkuvar

    Montera påbyggningsbara markskruvar

    Montera markskruv i bergkross