BOLIST
 • Moelven Stilla - Låt naturen komma hem

  Skapa en autentisk atmosfär i ditt hem med träpaneler. Oavsett om du vill förvandla ditt hus, din fjällstuga eller ditt Attefallshus, så är Stilla det perfekta valet för att bjuda in naturen i hemmet! 

  missing tag

  Stilla går att använda som både liggande och stående för både väggar och tak, vilket ger möjligheten att skapa enhetliga rum. Träpanelerna är betsade, vilket gör att ytan behållit sin naturliga trädstruktur, vilket ger rummet ett oslagbart lugn. Välj mellan fyra trivsamma kulörer från ljusa morgondis till den mörkare skogsbrun. Välj den färg som passar bäst hemma hos dig.

  missing tag

  Stilla Skogsbrun

  Träpanelen Stilla Skogsbrun är en panel som gör sig utmärkt i sovrummet. Den ger en mysig färgsättning som hjälper till att skapa en trivsam och lugn atmosfär. Med Stilla Skogsbrun får du en avkopplande panel som hjälper dig slappna av. Den passar lika bra som innertak som panel för att skapa ett rum med extra naturligt uttryck. 

  missing tag

  Stilla Sandbeige

  Skapa en harmonisk atmosfär i ditt rum med träpanelen Stilla Sandbeige. Den är perfekt för både lodrät och vågrät installation och ger dig ett rum med en avkopplande känsla. Den mjuka Sandbeige-färgen ger en subtil, djup och lugnande nyans som passar utmärkt i sovrummet, arbetsrum eller vardagsrum. Den noga betsade ytan smälter samman med den distinkta trästrukturen för en balanserad och naturlig look.

  missing tag

  Stilla Gärdsgårdsgrå

  Stilla Gärdsgårdsgrå är en träpanel med en varmt grå nyans som speglar naturens skönhet och ger ditt vardagsrum en behagligt avslappnande och stilfull karaktär. Låt dig inspireras av den harmoniska kontrasten mellan den betsade ytan och den tydliga trästrukturen som präglar denna träpanel.

  missing tag

  Stilla Morgondis

  Med Stilla Morgondis får du en mångsidig träpanel som passar lika bra i ditt kök som i vardagsrummet eller hallen. Den skapar en naturligt nordisk och tidlös atmosfär med sin lugna och smakfulla karaktär. Den harmoniska balansen mellan den betsade ytan och trästrukturen ger ditt rum ett avkopplande och estetiskt tilltalande utseende. 

  Du hittar Moelven och Stilla panelen i utvalda BOLIST Bygghandels butiker, fråga din butik för att säkerställa tillgänglighet.