BOLIST
 • Tak- och väggpanel från Huntonit

  missing tag

  Huntonits tak- och väggpanel är lättmonterad, tillverkad i miljövänlig träfiber och finns i olika färger och med olika strukturer. Ska du renovera eller bygga nytt? Besök våra byggvaruhus så hjälper vi dig att hitta det du behöver för ditt projekt.

  Färdigmålade takskivor

  Huntonits färdigmålade takskivor har många fördelar. De är försedda med not och spont på alla fyra sidor för att underlätta montering. Dessutom står takskivorna bra emot fukt och temperatur förändringar, därför passar de även i bad- och våtrum.Takskivorna fungerar lika bra om du ska bygga nytt eller renovera och passar hemmets alla rum. De är tillverkade i miljövänlig träfiber och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet i Norge. Huntonits takskivor har 20 års garanti.

  missing tag

  Penselmålade väggskivor

  De penselmålade väggskivorna från Huntonit heter Perle och Skygge. De är, precis som innertaken, tillverkade i miljövänlig och slitstark träfiber som sedan målats fem gånger.

  Väggskivorna är försedda med not och spont för enkelt och snabbt montage, samt med dold infästning, antingen på befintlig vägg eller direkt på regelstomme.

  Resultatet är en produkt med mycket hög kvalitet och prestanda. Skivorna har ett klassiskt, stilfullt och elegant utförande, som påminner mycket om vår traditionella svenska pärlspont/faspanel.

  En extra bonus är att väggskivorna är lätta att hålla rena och kan målas om i annan kulör om du känner för det.

  Tänk på! Du sparar tid och pengar med Huntonits väggskivor. Du slipper spackla, slipa, måla och tapetsera. Väggskivorna är dessutom idealiska för snabb och direkt montering av bokhyllor, vägglampor, tavlor, speglar och dylikt.

  missing tag