BOLIST
 • ELITFÖNSTER

  Småländsk kvalitet sedan 1924

  Med 100 års erfarenhet av att tillverka fönster med kvalitet och hantverkskunskap vet Elitfönster att varje fönster har sin speciella roll och uppgift. Därför gör de fönster för alla olika människor, olika behov och utsikter. Välkommen till din närmaste BOLIST-butik, vi hjälper dig att hitta kvalitetsfönster från Elitfönster som passar just ditt hus. 

  I verktyget "Bygg ditt fönster" har du möjlighet att designa dina egna fönster, precis så som du vill ha dem.

  Bygg ditt fönster här!

  Elitfönster Orginal Trä 100

  Elitfönster Original Trä 100 heter precis så, av en anledning. Det är originalet, fönstret vi har utvecklat sedan vi startade med fönstertillverkning. Och det är av trä, bara trä, rakt igenom. Du som köper Elitfönster Original Trä 100 får ett modernt fönster i alla avseenden. Men du får i lika hög grad ett helt klassiskt fönster, i naturmaterial. Där känslan och hantverket både syns och känns. Här får du hundraårig småländsk tradition av finsnickeri och smarta lösningar.

  Bildbeskrivning saknas

  Elitfönster Alu

  Elitfönster Alu Fönstret du vill ha, oavsett vilket fönster du vill ha. 
  Den tidlösa designen och flexibla möjligheterna gör Elitfönster Alu till Elitfönsters mest populära fönster. Vilket inte är konstigt. Det kan nämligen vara fönstret som du vill ha, oavsett vilket fönster du vill ha. Genom anpassning och en bred palett av tillval, passar Elitfönster Alu hem där du vill ha ett riktigt stort fönster. Bor du i stället i ett äldre hus kan du välja till spröjs för att få ett mer klassiskt utseende. Oavsett vad du väljer skyddas träkärnan av lackad aluminium som kan fås i många färger.

  missing tag
  missing tag
  missing tag

  Elitfönster Vision

  Fönstret som maximerar utsikten

  Elitfönster Vision är diskret, smalt och sobert och gjort med panoramat i åtanke. Om din utsikt är ett konstverk, då är Elitfönster Vision den perfekta ramen runt det.

  Elitfönster Vision är en fönsterbåge som låter utsikten spela huvudrollen och kan därmed inte fås med spröjs. Det är småländskt hantverk av högsta kvalitet men utan att vara tillbakablickande eller nostalgiskt.  

  missing tag
  missing tag

  Elitfönster Retro

  I gammal stil, med modernt hantverk

  Elitfönster Retro är ett fönster i allmogestil, med profilerade trädetaljer på insidan. Det är det perfekta valet för dig som vill att det ska se ut och kännas som det gjorde förr, om du vill ha ett fönster som bevarar, eller skapar, känslan av ett sekelskifthus.

  Men kan säga att det är ett modernt fönster för dig som egentligen inte vill ha ett modernt fönster. Med Elitfönster Retro får du utseendet och känslan, men också kvaliteten från nästan hundra års fönstertillverkning.

  missing tag
  missing tag