BOLIST
 • SEVERIN – företaget med tradition och stark varumärkesimage.

  SEVERIN står för förstklassiga produkter med hög kvalitetsstandard sedan 130 år. Det som började med en liten smedja i Sundern 1892 räknas i dag till ett av de mest ansedda medelstora företagen i Tyskland. Cirka 1100 SEVERIN-medarbetare producerar innovativa elapparater med utmärkt prisvärdhet för den internationella marknaden.

  SEVERIN utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa elapparater för hushåll sedan mer än 60 år. Vi gör livet enklare och erbjuder en skönare livsstil för varje hem. SEVERIN är det okomplicerade märket för en målinriktad generation som uppskattar kvalitet och design i hushållet. SIMPLY SEVERIN!

  missing tag

  Hösten är här och med den blir det mer matlagning inomhus med nära och kära.

  Men med hösten kommer även smutsigare inomhusmiljöer, grus och annat i hallen är vanligt förekommande. Då är det smidigt med att plocka fram en skaftdammsugare som gör jobbet enkelt. Severins kampanjmodeller har den unika egenskapen att det sitter en dammsugarpåse i behållaren. Vilket gör dammsugningen mer hälsosam och allergivänlig. SEVERIN har satt ihop en härlig mix av hushållsprodukter som du har extra nytta av under höstens matlagning.

  En sous vide stick som hjälper dig att tillaga mört och smakrikt kött från jaktsäsongen. Vill du hellre mala köttfärs av köttet så kan du köpa deras assistent som du enkelt kan koppla på en köttkvarn som ger dig inte bara närproducerad köttfärs utan hemproducerad. 

  Med deras Premium stavmixerset kan du göra det mesta såsom härliga röror, mustiga soppor och fluffig grädde. Missa inte heller vår enkla men väldigt prisvärda mikrovågsugn! 

  SEVERIN

  Sous Vide Stick

  Sous Vide Stick
  995:-
  SEVERIN

  Assistent matberedare med degkrok och visp

  Assistent matberedare med degkrok och visp
  1 495:-
  SEVERIN

  Skaftdammsugare SEPURO med påse

  Skaftdammsugare SEPURO med påse
  1 495:-
  SEVERIN

  Skaftdammsugare SEPURO PRO med påse

  Skaftdammsugare SEPURO PRO med påse
  1 995:-
  SEVERIN

  Mikro Svart 700W 17 liter

  Mikro Svart 700W 17 liter
  899:-