Bolist

SEVERIN – företaget med tradition och stark varumärkesimage.

SEVERIN står för förstklassiga produkter med hög kvalitetsstandard sedan 130 år. Det som började med en liten smedja i Sundern 1892 räknas i dag till ett av de mest ansedda medelstora företagen i Tyskland. Cirka 1100 SEVERIN-medarbetare producerar innovativa elapparater med utmärkt prisvärdhet för den internationella marknaden.

SEVERIN utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa elapparater för hushåll sedan mer än 60 år. Vi gör livet enklare och erbjuder en skönare livsstil för varje hem. SEVERIN är det okomplicerade märket för en målinriktad generation som uppskattar kvalitet och design i hushållet. SIMPLY SEVERIN!

missing tag

FILKA marknadens första helautomatiska filterkaffebryggare!

 Njut av färskmalet filterkaffe med en knapptryckning. Välj om du vill ha en stor eller liten kopp, takeaway mugg, glaskanna eller en termoskanna. Oavsett vad du väljer så sköter kaffebryggaren doseringen automatiskt. Den tystgående kvarnen maler rätt mängd bönor så du får njuta av färskmalet kaffe. Kaffebryggaren doserar sedan rätt mängd vatten från den rymliga vattentanken (2 liter). 

Sedan brygger kaffebryggaren kaffet med en bryggtemperatur på 96°C så du får rykande hett kaffe rakt ned i koppen. Enklare än så här blir det inte att få en rykande god kopp kaffe!

FILKA- Fika för alla!

SEVERIN

Heluatomatisk kaffebryggare FILKA med glaskanna KA4850

SEVERIN

Stavmixer set 600W SM3772

SEVERIN

Smörgåsgrill rostfri SM2969

SEVERIN

Våffeljärn dubbelt WA2106

SEVERIN

Ångstrykjärn Auto-off BA3210

SEVERIN

Elvisp 400W HM3830

missing tag