BOLIST
 • Förvaring från Lundbergs

  För att lyckas skapa harmoni i ett hem är det viktigt att ha rätt och tillräcklig förvaring. Och att var sak har sin bestämda plats. Tänk på att utnyttja höjden. Ett annat bra tips är att grundare hyllor och utdragbara backar ger en bättre överblick än djupa hyllor. Det är också smart att anpassa efter säsong och hänga undan kläder och prylar du inte använder. Oavsett om du ska inreda din garderob, hall, kök eller garage hittar du smarta lösningar i Wide förvaringssystem från Lundbergs.

  Bildbeskrivning saknas

  Fördelar med skjutdörrar

  Lundbergs sortiment av skjutdörrar i fasta mått ger dig många stilar att välja på. Moderna designlösningar såväl som tidlösa och mer traditionella skjutdörrar. Skjutdörrarna i fast mått håller hög kvalitet. En skjutdörr är ljudlös, kräver minimalt med utrymme och bidrar till att skapa en snygg och praktisk förvaring. Du kan t.ex. låta sovrummet, hallen, köket eller vardagsrummet få det lyft som utrymmet förtjänar med förvaringsinredning som har en personlig prägel och unik design Lundbergs förvaring ger dig möjlighet att organisera hemmet med genomtänkta lösningar i exklusiva designspråk. Utan att betala för mycket.

  Lundbergs sortiment av skjutdörrar i fasta mått ger dig många stilar att välja på och finns i bredderna 610, 762 samt 914 mm. Moderna designlösningar såväl som tidlösa och mer traditionella skjutdörrar. Dörrarna finns ofta på lager. Ta med dig dörrarna hem direkt och börja montera, eller hämta i din BOLIST-butik inom några dagar.

  Bildbeskrivning saknas