BOLIST
BOLIST.se
 • Vi hjälper dig planera din trädgård & uterum

  Uterum

  Trädgårdsplanering

  Oavsett om ni vill bygga nytt eller förbättra er befintliga utemiljö kan vi på Lysekils trä hjälpa er med trädgårdsplaneringen. Det kan vara överväldigande att tänka på allt man vill göra i sin trädgård, och det kan lätt bli stödinsatser här och där som inte riktigt passar ihop och gör trädgården svårskött och oorganiserad. 

  För att undvika detta är det viktigt att ha en plan och fundera på vad man vill använda sin trädgård till, hur den ska se ut och hur mycket tid man är villig att lägga på skötsel. Det är också viktigt att planera trädgården så att den är vacker och levande året runt med olika färger och växter beroende på säsong och placering.

  Välkommen in till oss för professionell rådgivning av en trädgårdsarkitekt. Vi hjälper dig att skapa en långsiktig plan och design för din utemiljö. Ni kan sedan välja själva om ni vill genomföra markarbetet på egen hand eller om ni vill ha vår hjälp hela vägen till ett fantastiskt resultat. 

  Kontakta oss för hjälp med er trädgårdsplanering!

  3d uterum

  Planera uterum i 3D

  Låt oss hjälpa dig ta fram en planering för ditt uterum, växthus osv i våra digitala verktyg. Så du kan se slutresultatet i förväg.

  Vinterträdgård

  Nära naturen året runt

  Uterum behöver inte vara bara för sommarmånaderna. Vi har glaspartier för både uterum och inglasad altan med bra U-värde, som håller värmen inne även mitt i vintern.

  Trädgårdsplanering växthus

  Trädgårdsplanering

  Vi hjälper dig ta ett helhetsgrepp om din trädgård. Planritning, stenläggning, växthus, uterum, altan, tak mm. Vi hjälper dig förverkliga dina trädgårdsdrömmar.