BOLIST
BOLIST.se
 • Bygghandel i Lysekil

  Brädgård

  Byggvaruhandel på Västkusten

  Välkommen till Lysekils trä, din kompletta bygghandel. Vi erbjuder ett brett sortiment av byggmaterial för alla typer av byggprojekt, från minsta spik och trallskruv till gipsskivor och fasadbeklädnad. Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. 

  Vi har ett starkt kontaktnät med pålitliga leverantörer som garanterar hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi står för det vi säljer och vill att du som kund ska känna dig trygg att handla från oss. 

  Vi har delat in sortimentet i olika kategorier för att göra det enkelt för dig att hitta det du söker. Stora delar av vårt sortiment går att beställa online och hämta i butik. Oavsett om du ska isolera sommarstugan eller bygga ut huset hittar du allt du behöver hos oss på Lysekils trä. 

  Välkommen till din lokala bygghandel!

  Fönster & Dörrar

  Vi har ett stort utbud av fönster och dörrar av hög kvalitet, bra u-värde och konkurrenskraftiga priser. Stort lager i butik.

  Läs mer

  Fasad & tak

  Ta hand om ditt hus! Fasaden och taket är de allra viktigaste delarna på hela huset. Och visste du att bra fönster kan minska energiförbrukningen med upp till 70%?

  Läs mer

  Färg, tapet & kakel

  Vi har allt du behöver för att ge dina innerväggar ett lyft! Oavsett om du vill ha en färgglad tapet eller klassisk målarfärg. Givetvis även kakel & fondvägg i trä.

  Läs mer

  Golv & Innertak

  Klassiskt parkettgolv, tåligt vinylgolv eller snabbt klickgolv? Takskivor, takpanel eller takspont? Vi har materialet du behöver!

  Läs mer

  Sten

  Vi har allt från enkel kantsten till eleganta dekorstenar! Du hittar ett av Västsveriges största utbud hos oss!

  Läs mer

  Byggmaterial

  Hitta ditt byggmaterial i vår stora brädgård! Våra fantastiska medhjälpare finns på plats om du behöver hjälp!

  Läs mer

  Verktyg & Redskap

  Jobbet blir så mycket lättare med rätt arbetsredskap! Vi har allt från snöskyfflar till skruvdragare!

  Läs mer