BOLIST
BOLIST.se
 • Vi hjälper dig planera din trädgård & uterum

  Uterum

  Trädgårdsplanering

  Oavsett om ni tänker bygga nytt eller inte trivs med er befintliga trädgård så kan vi hjälpa er med trädgårdsplanering. Som med så mycket annat, så kan det bli övermäktigt när man tänker på allt man skulle vilja göra. Ofta blir det att man bara gör stödinsatser på olika platser i trädgården och ibland gör man faktiskt trädgården ännu mer svårskött och kanske till och med lite rörig.

  Vad som oftast saknas är en plan. Vad vill vi använda vår utemiljö till? Hur ska det se ut när trädgården är färdig? Hur mycket tid är vi beredda att lägga på trädgårdsskötsel? Om man kan få svar på dessa frågor så har man förutsättningarna för att göra en bra trädgårdsritning. När man vet vilket slutresultat man vill nå, blir det så mycket lättare att gå ut i trädgården och göra en punktinsats som man vet ingår i ett senare slutmål.

  En annan sak som kan vara bra att tänka på är att planera trädgården för olika säsonger så man har färg och liv i utomhusmiljön året runt. Här erbjuder vi er vår kunskap om vilka växter som fungerar beroende på säsong och placering samt er valda nivå av tid för trädgårdsskötsel.

  Välkommen in till oss. Vi erbjuder er professionell rådgivning av en trädgårdsarkitekt, för att hjälpa er skapa en långsiktig plan och trädgårdsdesign för er utemiljö. Om ni sedan vill sköta utförandet av markarbetet själva eller om ni vill ha assistans hela vägen till ett härligt slutresultat. Det avgör ni givetvis helt själva.

  Kontakta oss för hjälp med er trädgårdsplanering!

  3d uterum

  Planera uterum i 3D

  Låt oss hjälpa dig ta fram en planering för ditt uterum, växthus osv i våra digitala verktyg. Så du kan se slutresultatet i förväg.

  Vinterträdgård

  Nära naturen året runt

  Uterum behöver inte vara bara för sommarmånaderna. Vi har glaspartier för både uterum och inglasad altan med bra U-värde, som håller värmen inne även mitt i vintern.

  Trädgårdsplanering växthus

  Trädgårdsplanering

  Vi hjälper dig ta ett helhetsgrepp om din trädgård. Planritning, stenläggning, växthus, uterum, altan, tak mm. Vi hjälper dig förverkliga dina trädgårdsdrömmar.