BOLIST
BOLIST.se
 • Bygghandel i Stora Höga

  Brädgård

  Byggvaruhandel på Västkusten

  Välkommen till din kompletta Bygghandel i Stora Höga. Oavsett vilket byggmaterial som du behöver till ditt byggprojekt, så hittar du allt vad du behöver hos oss. Vi har ett brett sortiment med allt från minsta spik och trallskruv upp till gipsskivor och fasadbeklädnad.

  Vår filosofi som byggvaruhandel och järnhandel är faktiskt ganska enkel. Du ska kunna handla allt ditt material för bygget eller ditt projekt från ett enda ställe, nämligen på Harås Byggvaror. Med ett komplett sortiment inom olika typer av byggnadsmaterial och en riktigt bra service så gör vi det smidigare för dig att slutföra ditt bygge eller renovering. Vi vill göra det enkelt, tryggt och trevligt att handla materialet till ditt byggprojekt från oss.

  För att vi ska kunna erbjuda dig denna service, har vi som professionell bygghandel skapat ett brett kontaktnät av riktigt bra leverantörer som vi känner att vi kan stå för, både när det gäller kvalitet och leveranssäkerhet. Den trygghet som vi känner för det vi säljer, vill vi att du som kund också ska känna när du köper.

  Så oavsett om du ska isolera sommarstugan eller funderar på att bygga ut huset så hittar du allt du behöver inom byggprodukter här hos oss. För att göra det ännu enklare för dig så har vi delat in det i olika kategorier så du enkelt kan hitta det du behöver. Det är bara att klicka sig vidare på de olika kategorierna så hittar du snabbt och smidigt precis det du söker.

  Och du, du vet väl att stora delar av sortimentet går att beställa online och hämta i butik?

  Välkommen till din lokala bygghandel!

  Fönster & Dörrar

  Vi har ett stort utbud av fönster och dörrar av hög kvalitet, bra u-värde och konkurrenskraftiga priser. Stort lager i butik.

  Läs mer

  Fasad & tak

  Ta hand om ditt hus! Fasaden och taket är de allra viktigaste delarna på hela huset. Och visste du att bra fönster kan minska energiförbrukningen med upp till 70%?

  Läs mer

  Färg, tapet & kakel

  Vi har allt du behöver för att ge dina innerväggar ett lyft! Oavsett om du vill ha en färgglad tapet eller klassisk målarfärg. Givetvis även kakel & fondvägg i trä.

  Läs mer

  Golv & Innertak

  Klassiskt parkettgolv, tåligt vinylgolv eller snabbt klickgolv? Takskivor, takpanel eller takspont? Vi har materialet du behöver!

  Läs mer

  Sten

  Vi har allt från enkel kantsten till eleganta dekorstenar! Du hittar ett av Västsveriges största utbud hos oss!

  Läs mer

  Byggmaterial

  Hitta ditt byggmaterial i vår stora brädgård! Våra fantastiska medhjälpare finns på plats om du behöver hjälp!

  Läs mer

  Verktyg & Redskap

  Jobbet blir så mycket lättare med rätt arbetsredskap! Vi har allt från snöskyfflar till skruvdragare!

  Läs mer
  Harås Byggvaror

  556468-6409

  Harås Byggvaror AB
  Stationsvägen 6
  44460 Stora Höga

  0303-798830

  info@harasbyggvaror.se

  Integritetspolicy