Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

hos din lokala butik

Uterum & växthus

Många drömmer om ett eget växthus eller härligt uterum! Ett rum där härliga måltider kan avnjutas mitt i grönskan bland citronträd, örter och blommor!

Hitta min närmaste butik
 • Uterum

  För den som vill förlänga sommarsäsongen och njuta av ljumna kvällar med familj och vänner är ett uterum det perfekta valet! Med ett uterum får du ett härligt extrarum i ditt hus. Det höjer utseendet till huset och gör det möjligt att njuta trädgården på ett mycket behagligt sätt.

  Uterum en investering

  Det blir mer och mer vanligt att villaägare väljer att investera i ett uterum till sitt hus. Det är också en smart investering, då ett uterum kan ge flera fördelar, både rent ekonomiska och sådana som bidrar till mer trivsel för husägarna.

  Växthus

  Många drömmer om ett eget växthus där odlartalangerna bokstavligen kan få blomma ut! Med ett växthus öppnar sig möjligheter för den trädgårdsintresserade som annars inte är möjliga i vårt relativt svala klimat. Ofta får växthusen också fungera som ett extra uterum där härliga måltider kan avnjutas mitt i grönskan bland citronträd, örter och blommor!

  Växthus i alla former

  Det finns massor av olika modeller av växthus, alltifrån enkla byggsatser till mer avancerade varianter med fast grund. Vad man väljer är som vanligt en smaksak men naturligtvis styr utrymme och odlarambition hur mycket man är beredd att satsa.

  Väck din inneboende trädgårdsmästare. För dig som är i början av din trädgårdskarriär men som är nyfiken och gärna vill satsa mer på dina växter finns det väldigt bra, lite enklare, växthus som funkar alldeles utmärkt för odling och där det lätt får plats ett par stolar och ett bord. Satsa på ett litet underhållsfritt växthus och se vart intresset bär!

  Utveckla din trädgård

  Vill man ta växthuset ett par steg längre finns det idag stora fina varianter med rejäla väggar och tak men som samtidigt är enkla att bygga och som inte behöver bli alltför dyra. I ett större växthus kan även lite mer utrymmeskrävande växter få plats och kanske drömmen om egna vinrankor eller ett persikoträd äntligen kan få bli verklighet! Och glöm inte att göra plats för avkoppling, några bekväma möbler är allt som krävs.

  En grön investering

  Den som verkligen vill satsa på sin utemiljö och trädgård bygger ett fast växthus med murad grund och rejäl stomme i trä eller stål. I ett permanent växthus går det att övervintra i princip alla typer av växter och det går också att använda som ett extra uterum året om. Här krävs det ofta bygglov och en lite större ekonomisk insats.

  Man kan sen som sagt ta detta med trädgård, utemiljö och växthus hur långt som helst men för den som har intresse och möjlighet är det på alla sätt en fantastisk investering.

Hitta din närmaste butik som säljer uterum & växthus