Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Plastmo

Tak i skandinavisk design och kvalitet Plastmo har i mer än 50 år producerat tak till lätta konstruktioner som t ex uterum, carportar och terrasser. Du kan välja mellan många olika kvaliteter, tjocklekar och färger. Med Plastmo får du ett hållbart tak i skandinavisk design och kvalitet oavsett vilken lösning du väljer.

 • TWINLITE KANALTAK -Till uterum eller skärmtak

  Behöver du ett isolerande tak till ett uterum eller en vinterträdgård är TwinLite Kanaltak den helt rätta lösningen. Kanaltaket håller på värmen och minimerar bildandet av kondens. TwinLite Kanaltak från Plastmo är ett enkelt, flexibelt och effektivt taksystem som monteras med lättskötta aluminiumprofiler. TwinLite fås i tjocklekarna 10, 16 och 32 mm, beroende på önskad isoleringsgrad.

  10 mm - Till skärmtak, växthus och andra oisolerade lösningar Fås i klar och opal.

  16 mm - Till isolerade uterum som används under vår och sommar Fås i klar, opal och rök.

  32 mm – Till isolerade uterum och vinterträdgårdar som används året om Fås i opal och rök.

 • SUNGLAZE SKÄRMTAK – Till terrass och carport

  Vill du ha ett skärmtak till din carport eller terrass som inte ställer krav till isolering är Plastmo SunGlaze ett bra val. Med SunGlaze får du en vacker arkitektonisk taklösning, som levereras med eleganta och starka skarvprofiler i anodiserad aluminium och dolda skruvfästen. Lösningen består av enskiktsskivor och isolerar därför inte. Men kvaliteten är slitstark och tål det svenska klimatet. Fås i klar och rök.

  Låt ljuset komma in på rätt sätt Ljus är livsviktigt för både människor och växter. Vill du ha ett frodigt växthus, är ett glasklart tak bäst. De rökfärgade och opalvita taken ger ett mjukare och behagligare ljus som ger det bäst tänkbara inomhusklimatet till familjens många aktiviteter.

Hitta din närmaste butik som säljer uterum & växthus