Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Hos din lokala butik

HALLE

Halle är en komplett uterumsleverantör. I sortimentet finns allt från enkla inglasningar för sommarbruk till vår/höst-system, Vinterträdgårdsystem och avancerade fasadpartier i både vikbara och skjutbara varianter.

Hitta min närmaste butik
 • 3D-KONFIGURATOR

  I Halles 3D-konfigurator kan du snabbt och enkelt skapa just ditt eget drömuterum anpassat efter dina önskade mått. Klicka på bilden nedan för att rita ditt eget uterum:

 • hej hej

  Läs mer om uterummen här

 • Uterumsystem

  Halle Primolux – 5 mm Glas. Halle Primolux med 5 mm härdat glas är ett uterumssystem som är anpassat för sommabruk. Finns i både skjutbara och fasta alternativ i dörrhöjd och fönsterhöjd. Finns ett brett sortiment med standardmått, men kan även beställas i specialmått efter dina önskemål.

  Halle Primolux Isoler – Isolerglas D4-9 Halle Primolux med härdat isolerglas är ett uterumssystem som är anpassat för vår/höst-bruk. Finns i både skjutbara och fasta alternativ i dörrhöjd och fönsterhöjd. Finns ett brett sortiment med standardmått, men kan även beställas i specialmått efter dina önskemål.

  Halle Solid Isoler– Isolerglas D4-9 Halle Solid med härdat isolerglas är ett uterumssystem som är anpassat för vår/höst-bruk. Finns i både skjutbara och fasta alternativ i dörrhöjd och fönsterhöjd. Finns ett brett sortiment med standardmått, men kan även beställas i specialmått efter dina önskemål. Kan även beställas i valfri RAL-kulör. Uppgradera glaset med tillvalet energi+argon och nyttja ditt uterum ytterligare tidigare på våren och senare på hösten.

  Halle Thermo– Isolerglas D4-16, energi+argon. Halle Thermo med härdat isolerglas, energi+argon är ett vinterträdgårdsystem som är anpassat att användas året runt. Bruten köldbrygga i både karm och luckor för bästa täthet och U-värde. Finns i både skjutbara och fasta alternativ i dörrhöjd och fönsterhöjd. Finns ett brett sortiment med standardmått, men kan även beställas i specialmått efter dina önskemål. Kan även beställas i valfri RAL-kulör.

  Halle Thermo– Vikparti Isolerglas D4-16, energi+argon. Halle Thermo Vikparti med härdat isolerglas, energi + argon är ett vinterträdgårdsystem som är anpassat att användas året runt. Bruten köldbrygga i både karm och luckor för bästa täthet och U-värde. Finns i ett antal olika utföranden, kan vikas åt höger eller vänster, inåt eller utåtgående. Kan även beställas i valfri RAL-kulör.

  KOMPLETTA UTERUM

  Halle erbjuder kompletta uterum i en rad olika utföranden. Färdiga modeller finns i både fristående och väggmonterade varianter i olika glasalternativ, beroende på hur du ska använda ditt uterum.

 • KANALPLASTTAK

  Halle har ett brett sortiment av kompletta kanalplasttak. Taket levereras med alla delar som krävs för att du ska kunna montera ditt tak. Finns i olika tjocklekar med olika isolervärden beroende på hur du ska använda ditt tak. 10 mm, 16 mm, 32 mm och 55 mm tjocklek i olika kulörer.

 • FASADPARTIER

  Fasadpartier finns i både skjutbara, vikbara och fasta alternativ. Systemen tillverkas har 3-glas med energi+argon och bruten köldbrygga för bästa täthet och U-värde. Tillverkas i specialmått efter kundens önskemål. Erbjuds som standard i vit kulör, men kan även tillverkas i valfri RAL-kulör samt duo-kulör, olika kulör på in-och utsida.

 • ENSKIKTSPLAST

  Halleplattan Halleplattan är en svensktillverkad glasfiberarmerad takskiva anpassad för det nordiska klimatet. UV-skydd på båda sidor samt en patenterad läckagefri skarv som gör monteringen mycket enkel. Finns i två kulörer, opal och transparent. Halle Polysol Halle Polysol är tillverkad av polykarbonatplast, en lättarbetat, mycket slagtålig, och dessutom svårantändlig plastkvalitet. Polykarbonat är nästintill okrossbar. Belagd med enkelsidigt UV-skydd. Polysol finns i 3 kulörer, Opal, klar och rökfärgad.

Hitta din närmaste butik som säljer uterum & växthus