Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Acreto

Myggbett – varför drabbas vissa mer än andra? Vad är det som gör att vissa får hur många myggbett som helst, medan andra klarar sig betydligt lindrigare? Enligt myggforskare handlar det om tre saker som avgör hur populär du är hos myggen: Hur mycket du andas, hur varm du är och hur du doftar. Nedan har vi samlat myggskydd som passar alla hem.

  • Med en Mr Mosquito i kontakten håller du myggen ute!

    Mr Mosquito är det perfekta inomhusskyddet när du för stunden inte vill bli biten av mygg. Tekniken bygger på att en matta med myggskyddsmedel värms upp. Den fungerar även när fönstret är öppet.

  • Thermacell - För en myggfri sommarkväll!

    Thermacell ® Myggskydd är en portabel och lättanvänd refillprodukt för utomhusbruk som ger ett mycket effektivt skydd mot mygg och knott. Ljudlöst och luktfritt utsöndrar apparaten ett myggmedel som skapar en skyddszon på 20m² med upp till 96% skydd. Tekniken bygger på att en matta med myggskyddsmedel värms upp med hjälp av en gaspatron. Myggskyddet sprids runt apparaten och skapar en skyddande zon på ca 20m²

  • Mosquito Magnet - Myggfällan som lockar, fångar och dödar

    Mosquito Magnet ® är fällan som lockar till sig och fångar så mycket mygg och knott att fortplantningen bryts ner. Med Mosquito Magnet ® kan du effektivt skydda dig och din familj, alla dagar, dygnet runt. Njut av din trädgård och sköna grillkvällar utan objudna gäster.

Hitta din närmaste butik som säljer myggskydd