Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Swedoor

Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av ytterdörrar. Oavsett om det gäller moderna ytterdörrar, traditionella ytterdörrar,  ytterdörrar med glas eller ytterdörrar med olika funktionskrav - i sortimentet finns ytterdörrar för de flesta behov oavsett om det är en förrådsytterdörr eller ett pampigt entreparti.

  • Så skapar du en inbjudande entré

    Entrén är en viktig detalj på ett hus, den ska vara säker, dekorativ och välkomnande. Den skapar även gränsen mellan inomhus och utomhus och mellan ljus och mörker. Den bidrar också med härligt ljusinsläpp.

    När du kommer hem är det entrén som hälsar dig välkommen och när du bjuder över gäster är entrén det första dina gäster möter när de kommer på besök. Därför är det viktigt att prioritera att skapa en välkommande och härlig entré. Skapa en helhet med några utvalda detaljer som framhäver den stil du önskar och passar ditt hus.

    Ljusinsläpp

    Vill du släppa in ljus i hallen utan insyn väljer du överljus, och vill du se vem som kommer på besök väljer du sidoljus. Väljer istället att ha sidoljus på båda sidorna om dörren, skapar du en harmonisk symmetri. Vill du ha en extraordinär entré kombinerar du sidoljusen med ett överljus.

Hitta din närmaste butik som säljer dörrar