BOLIST
 • Kampanj just nu!

  Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullspäckat med bra priser, erbjudanden och nyttiga tips inför allt hemmafixande. Din närmaste BOLIST-butik hittar du här.

  Vill du få erbjudanden och inspiration direkt i din inkorg, anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag genom att fylla i din mailadress i fältet längst ner till höger på vår webbsida.

  Erbjudandena i kampanjbladet gäller 1/7- 4/8 2024 (om inget annat anges).
  På bolist.se finns ett begränsat utbud av byggmaterial. Kontakta din närmaste BOLIST-butik för ett större utbud.

  Klart du kan bygga altan

  En altan kan ha många utseenden och fylla många funktioner och behov. Den blir ofta den självklara mötesplatsen i trädgården. Det är här vi kopplar av, vilar under ett parasoll och äter middagar. Det blir ett extra rum, som binder samman huset med trädgården. I exemplet nedan följer en altan med förhöjd stomme, där trädäckets höjd bidrar till att utjämna nivåskillnader mellan inne och ute. Grundprincipen för altanbygget är att man på betongplintarna sätter stolpar eller lägger bärlinor, i vilka man sedan skruvar golvtrallen. Oftast är altanens placering i anslutning till huset självklar. Men finns det flera möjliga alternativ – tänk då på hur du får mest sol eller skugga, lä eller skydd mot insyn.

  missing tag
  Läs mer

  Fräsch fasad med ny färg

  Att byta kulör på sitt hus eller hem kan ge en stor förändring. En nymålad fasad lyfter verkligen helhetsintrycket på huset och ger dessutom ett bra skydd mot väder och vind. Välkommen in till oss i butik så hjälper vi dig hitta den färg och kulör som passar just ditt hus.
  Läs mer
  missing tag

  Törstiga växter

  Ge dina gröna vänner den kärlek de behöver nu när det är som varmast ute. Vi har ett brett utbud av Fiskars bevattningsartiklar med högkvalitativa produkter som passar allt från den lilla kolonilotten till den stora trädgården. Dessutom erbjuder Fiskars 30 dagars nöjd kund-garanti så att du verkligen har chansen att hitta precis de produkter som passar just dig och din trädgård bäst. Vad väntar du på?

  Läs mer
  missing tag

  Svala dagar och varma nätter

  Äntligen är sommarvärmen här och även om man inte ska klaga kan det vara skönt med svalare pauser. Med en utomhusdusch kan du svalka av dig direkt på uteplatsen (bara att koppla in trädgårdsslangen!) och behöver du ta en paus från solen helt rekommenderar vi en portabel AC att kylas ner av inomhus. När solen sedan har gått ner och temperaturen sjunker är en terrassvärmare perfekt för att njuta av sena sommarmiddagar utomhus. Trevlig och behaglig sommar önskar vi dig!

  Läs mer
  missing tag

  Säkra sommarstugan

  Är du lika rustad för om olyckan skulle vara framme i sommarstugan som du är hemma? Det är tråkigt att tänka på, men nu när semestertiderna är här och mycket tid spenderas ute på landstället är det ett perfekt tillfälle att se över ditt brandskydd. Det tar inte många minuter att kolla om brandvarnaren är i gott skick och fungerar som den ska eller om den behöver bytas ut. Kontrollera också om det finns tillräckligt med brandfiltar och brandsläckare på lättillgängliga platser. Att vara förberedd kan göra stor skillnad om det skulle börja brinna, så se över ditt skydd på en gång!

  Läs mer
  missing tag