BOLIST
 • Kampanj just nu!

  Här kan du läsa vårt senaste kampanjblad som är fullspäckat med bra priser, erbjudanden och nyttiga tips inför januaris hemmafixande. Din närmaste BOLIST-butik hittar du här.

  Vill du få erbjudanden och inspiration direkt i din inkorg, anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag genom att fylla i din mailadress i fältet längst ner till höger på vår webbsida.

  Erbjudandena i kampanjbladet gäller 1/4- 28/4 2024 (om inget annat anges).
  På bolist.se finns ett begränsat utbud av byggmaterial. Kontakta din närmaste BOLIST-butik för ett större utbud.

  ÄR DU OCKSÅ FÖDD
  HANTVERKARE?

  Vad bra! Nu öppnar vi upp årets Byggstart där du som är mellan 18-28 år har chansen att ansöka om BOLISTS starta eget-paket värt 100 000 kronor. Våra 170 byggvaruhus drivs av engagerade entreprenörer och vi vill stötta nästa generation byggföretagare på de orter där vi finns och göra vad vi kan för att hela Sverige ska leva. Du jobbar förmodligen redan inom byggbranschen, eller så har du nyligen utbildat dig. Fyll i din ansökan här på sidan senast 30 juni 2024 så kanske du blir en av dem som kan sätta fart på drömmen om ett eget byggföretag. 

  Redo för trädgårdsfix?

  Högtryckstvättar

  Trädgårdsfix

  Fiskars trädgårdsredskap

  Kom in till oss och snacka tak

  För att ett hus ska må bra måste taket vara tätt. Ett läckande tak kan på kort tid skapa stora problem och ge upphov till många helt onödiga följdskador. Tak har, precis som alla andra delar på ett hus, en begränsad livslängd och man kommer med tiden vara tvungen att byta delar av eller helatakkonstruktionen. Det finns idag mängder av, både nya och klassiska material, som gör takbytet miljövänligt och ekonomiskt smart.
  Läs mer om tak här
  missing tag

  Dags att tända grillen!

  Hissa flaggan

  Förr tillverkades flaggstänger i trä, men nuförtiden tillverkas de flesta i PVC, vilket gör monteringen enklare och underhållet minimalt. För att få rätt proportioner bör en tredjedel av stången sticka upp ovanför husets taknock. Det är också viktigt att tänka på att olika underlag kräver olika tillvägagångssätt vid monteringen av flaggstången. Det är inte särskilt svårt och du hittar en bra beskrivning här, eller prata direkt med din BOLIST-handlare.
  Läs mer här
  Bildbeskrivning saknas

  Bra priser på bra grejer!

  Hos oss är det aldrig långt till ett klipp och varor av bra kvalitet. För att göra det enklare för dig som kund att göra ett kap, spana in märkningen PANGPRIS. Är du en proffskund eller hemmafixare med höga ambitioner som söker kvalitativa varor till ett bra pris, då är det märkningen BOLIST BÄSTA du ska kolla efter.
  missing tag