Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Hem/ Kampanj i butik

Lägga golv med ett klick

Ett nytt vackert golv kan verkligen förhöja känslan i en hel inredning och ge hemmet ett lyft med relativt enkla medel. De allra flesta klarar idag att lägga golv själva och ett rum behöver inte ta mer en max en dag att slutföra. Detta mycket tack vare dagens smidiga klicksystem. Det svåraste är kanske att välja golvmaterial med tanke på det stora utbudet?

Läs mer om kampanjen

Massiva trägolv från Moelven

Golvet är ett av de viktigaste inslagen i ett rums inredning och beskrivs ofta som rummets själ. Med ett massivt trägolv från Moelven får du ett slitstarkt, lättskött golv som håller i flera generationer. Moelvengolvet hittar du i ditt närmaste Bolist byggvaruhus.

Läs mer om kampanjen

Bra verktyg är halva jobbet

En bra basuppsättning med verktyg underlättar ditt fixande och renoverande otroligt mycket. Vad som bör ingå i en basuppsättning beror förstås på vilka projekt du har på gång, men med en borrskruvdragare, cirkelsåg och excenterslip kommer du en bra bit på väg. En montagehandske skyddar dina händer och ger ett bra grepp. Sedan när det ska städas upp har du stor nytta av en grovdammsugare.

Läs mer om kampanjen

Arbeta säkert!

Är du en av de som planerar ett renoveringsprojekt just nu? Det finns två saker man aldrig ska tumma på, säkerhet och kvalité. Att använda rätt skydd är något du kommer tacka dig själv för om olyckan skulle vara framme. Ett par hantverksbyxor med rejäla fickor och ett par skyddsskor bör finnas i var hemmafixares garderob.

Läs mer om kampanjen

Julbelysning från Gnosjö Konstsmide

I över 75 år har familjen Johansson drivit Konstsmide från huvudkontoret i de småländska skogarna, med fokus på kvalitét, design och säkerhet. År 1983 lanserade vi världens första slinga med en svagströmstransformator, något som revolutionerade säkerheten för julgransbelysning utomhus. Några år senare, 1995, var vi först med LED-ljusslingan som drastiskt sänkte energiförbrukningen och ökade livslängden i slingan.

Läs mer om kampanjen

Julbelysning från Star Trading

Star Trading designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor för konsumentbruk. Produkterna säljs över hela världen med Europa och framförallt Norden som största marknad. I Europa är vi idag en av marknadsledarna inom vår bransch med ett stort nätverk av samarbetspartners.

Läs mer om kampanjen

Enklare att ta hand om smutsen

En bra grovdammsugare är guld värld när du renoverar, städar bilen eller garaget. Den kan suga upp både våt och torr smuts och klarar sådant som en vanlig dammsugare inte klarar. Det finns också olika tillbehör att köpa till som gör grovdammsugaren än mer flexibel. En bra investering helt enkelt.

Läs mer om kampanjen

Vilken skruv ska man välja?

Det beror på är det enkla svaret. Det finns nästan lika många skruvsortet som det finns byggprojekt. Välj alltid infästning av hög kvalitet och rådfråga din Bolistbutik så att du får rätt skruv för rätt ändamål. Vill du t ex kunna ta isär ett föremål är det en fördel att använda skruv istället för spik som kan orsaka skador när den dras ut.

Läs mer om kampanjen

Julbelysning

Lys upp tillvaron med mysiga och energisnåla ljusslingor och ljusnät! Spana in klockströmbrytaren från Gelia som ser till så ljusslingorna bara lyser när de behövs. Ett tips från oss är att lägga en batteridriven ljusslinga i pepparkakshuset, så ser det extra hemtrevligt ut.

Läs mer om kampanjen

Handverktyg

Går du i renoveringstankar? Gör renoveringen lättare med bra verktyg. Hos oss hittar du verktygen som underlättar alla typer av byggprojekt i hemmet.

Läs mer om kampanjen

Nyttja uteplatsen, även under de kallare månaderna

Oavsett om du har en terrass, altan, balkong eller ett uterum så kan du få det varmt och skönt med hjälp av en elektrisk terrassvärmare. Det finns både stående, tak- och vägghängda terrassvärmare. Det svenska vädret kan ju som bekant vara lite omväxlande, så bäst att vara redo för överraskningar.

Läs mer om kampanjen

Arbetsbelysning

Att ha rätt belysning är A och O när du vill ha ett bra resultat. Hos oss hittar du smarta arbetslampor med LED, vilket gör dem betydligt mer energisnåla än andra alternativ! Ge dig själv dem bästa förutsättningarna för en smidig renovering.

Läs mer om kampanjen

Mys säkert

När hösten närmar sig väntar mysiga hemmakvällar med levande ljus. Visst är det ett trevligt inslag under den mörka årstiden, men tyvärr innebär det också att risken för bostadsbränder ökar. Därför gör du klokt i att redan nu inventera ditt brandskydd så att ditt hem är ordentligt brandsäkrat.

Läs mer om kampanjen

Energisnåla Glödlampor

Att ha bra uppsikt och säkra kopplingar är A och O oavsett vad du gör. Passa på och göra några riktiga fynd på bra arbetsbelysning och energisnåla ledlampor.

Läs mer om kampanjen

Lite färg kan göra underverk

Ny färg på väggarna kan verkligen förändra hela känslan i ett rum och det är enkelt att få till ett bra resultat. Detta oavsett om du är ute efter en total make over, eller bara vill fräscha upp lite. Det är ju dessutom kul att måla. Se bara till att vara noggrann genom alla steg: spackla, slipa och måla. Självklart börjar du med att täcka det som ska skyddas med golvpapp och skyddsplast. Bra verktyg gör dig helt klart till en bättre målare och du hittar allt du behöver hos BOLIST.

Läs mer om kampanjen

Allt till byggprojektet

Dags för innesäsongen! Oavsett om du ska renovera sovrummet, köket eller hallen är bra belysning och verktyg A och O för ett lyckat projekt. Passa på och köp en smidig och lättanvänd arbetslampa från Gelia till ett svårslaget pris. Hos oss på BOLIST hittar du allt du behöver!

Läs mer om kampanjen

Snart snöar det!

En snöslunga underlättar betydligt i kampen mot snön. För lättare snöröjning hemma kan det räcka med en 1-stegsslunga. Har du en större yta rekommenderar vi 2-stegsmodellerna. Kom in till närmaste BOLIST så guidar vi dig genom årets modeller som nu finns på lager. Självklart hittar du även snöslädar, skyfflar och snörakor hos oss.

Läs mer om kampanjen

Nya säkra väggar i våtrum

När du ska sätta upp nya våtrumsskivor måste du kunna lita på att de är helt säkra. Fibo har ett brett sortiment och erbjuder ett 100 procent vattentätt väggsystem för badrum, kök och andra rum där väggarna behöver extra ythållfasthet och enkel rengöring. Väggskivorna levereras i full takhöjd och klickas enkelt ihop med Fibo Aqualock. Fibos våtrumsskivor har 15 års garanti och uppfyller kraven enligt Boverkets Byggregler och Svensk Byggnorm.

Läs mer om kampanjen

Bra att ha när du ska fixa hemma

Nu är det dags för innesäsongen, oavsett vilket projekt du tar dig an hittar du det du behöver hos oss på BOLIST. Här har vi samlat praktiska redskap så som bra arbetsbelysning och smidiga verktyg som gör jobbet lättare.

Läs mer om kampanjen

Är det svårt att bygga en innervägg?

Att bygga en innervägg är lättare än vad många tror. Tänk igenom vilka krav vägen ska leva upp till. Den vanligaste väggkonstruktionen består av en regelstomme i trä eller plåt, isolering, plywood eller OSB-skiva och ett lager gips. Utanpå gipsen kan man sen måla eller tapetsera. Tips! -För väggar till våtrum gäller särskilda regler. -Lägg gärna en ljudisolerande gummimatta mellan golv/regel och tak/regel. -För eluttag och strömbrytare i väggen, kontakta en behörig installatör.

Läs mer om kampanjen

Golv från Gerflor Scandinavia

Hitta ditt nya golv hos oss! Gerflor är världsledande på marknaden inom tåliga golvlösningar. Deras produkter finns i över 100 länder och bjuder på innovativa lösningar med design och ekologisk hållbarhet i fokus. Med ett slitstarkt vinylgolv behöver du inte oroa dig för eventuellt slitage, även om du har småbarn eller husdjur som annars lätt kan skada eller repa golvet. Lyft ditt hem med ett golv som håller länge, och om du behöver hjälp kan du läsa vår steg för steg-guide där vi delar med oss av våra bästa tips!

Läs mer om kampanjen

Fynda till riktigt bra priser!

Hos oss är det aldrig långt till ett bra pris. Klicka hem produkterna du behöver redan idag. Eller besök något av våra varuhus så hjälper vi dig med allt som rör ditt projekt.

Läs mer om kampanjen