BOLIST
BOLIST.se
 • Är du vår nya butikschef?

  Ta nästa steg och var med och utveckla Bolist i Vansbro tillsammans med Handelsgruppen Bygg & Järn!

  Har du någonsin drömt om att vara en del av något större? Att vara en del av en familj som sträcker sig över flera orter, där varje dag är fylld med möjligheter? Då är det här din chans att bli en del av vårt team på Bolist Handelsgruppen Vansbro. Vår nuvarande butikschef gör sig redo för nya utmaningar och vi är redo att välkomna den som ska överta stafettpinnen och fortsätta driva utvecklingen av butiken. 

  En värld av möjligheter:

  Handelsgruppen Bygg & Järn är hjärtat i en fantastisk gemenskap som sträcker sig över sju orter. Du hittar oss i Ekshärad, Hällefors, Leksand, Vansbro, Malung, Sälen och Idre.. Med en omsättning på ca 300 miljoner kronor och med ca 60 medarbetare är vi stolta över att vara en del av Sveriges största bygg- och järnhandelskedja, Bolist.


  Vad du kan förvänta dig:

  Som butikschef till vår butik i Vansbro blir dina övergripande arbetsuppgifter att ansvara för butikens dagliga drift där du leder och fördelar arbetet mot de förväntade försäljnings- och lönsamhetsmål som finns inom organisationen.

  Det innebär att du tillsammans med övriga medarbetare ansvarar för butikens utveckling. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

  I den här rekryteringen kommer dina personliga egenskaper vara viktiga. Du som söker har en stark känsla för försäljning och service och besitter ett affärsmässigt förhållningssätt mot omgivningen. Du bör också ha erfarenhet av att leda andra. Du behöver vara driven och samtidigt ha ett väl utvecklat sinne för ordning och reda kombinerat med en administrativ förmåga. Du trivs i en miljö där man inte är rädd för förändringar och utveckling.


  Dina superkrafter:

  • Ledarskap i världsklass: Du behöver besitta förmågan att situationsanpassa ditt ledarksap, vara lyhörd mot verksamheten och ha en väl utvecklad förmåga att kommunicera. Genom en tydlig och öppen kommunikation bygger vi starka team.

  • Passion för utveckling: Att sträva efter förbättring och omfamna förändring ser du som en möjlighet till tillväxt. Genom att inspirera och engagera dina medarbetare att aktivt delta i förändringsprocesser, skapas en kultur av framåtanda. Varje utmaning en möjlighet att lära och växa.

  • Sälj och kundrelationsexpert: Kärnan i vår verkamhet är sälj och kundbearbetning. Vi erbjuder inte bara de bästa produkterna, vi erbjuder också den bästa servicen och varje kundmöte är en möjlighet att stärka kundrelationen.


  Bonuspoäng om du:

  • Har branschkunskap, antingen förvärvad genom tidigare arbete på en bygghandel eller genom att ha arbetat som exempelvis snickare. Förståelsen för de produkter och tjänster vi erbjuder möjliggör att du kan ge expertvägledning till både kunder och kollegor.

  • Är en datorninja! Att hantera kassa och affärssystem är en dans för dig. Vi är mitt uppe i en förändrigsresa där mycket fokus läggs på vårt nya affärssystem.


  Vi erbjuder bland annat:

  • Ett glatt gäng medarbetare som blir som en andra familj.

  • Möjlighet att växa och utvecklas.


  Vad väntar du på? Skicka din ansökan med CV, personligt brev och löneanspråk senast 24e maj till conny.blixt@handelsgruppen.se och märk mailet med "Butikschef - Vansbro".

  Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningsperioden löpt ut.