BOLIST
BOLIST.se
 • Handla online - Hämta i butik hos Lysekils trä

  Harås bolist

  Bygghandel på nätet och i butik

  Lysekils trä är medlemmar i Sveriges största bygg- och järnvaruhandel Bolist, med över 200 lokala butiker runt om i landet. Tack vare detta ger det oss styrkan att kunna vara både  lokalt förankrade och samtidigt hålla ett sortiment och servicenivå som ett stort byggvaruhus. 

  Det är enkelt och smidigt att handla hos online och sedan hämta dina varor i butik hos Lysekils trä

  Du kan enkelt och smidigt handla hos oss och sedan hämta dina byggvaror i butik. Genom att handla online på Bolist.se kan du lugnt titta på sortimentet hemifrån, eller till och med beställa varor på bussen. Vid din beställning kan du välja att få dina varor levererade direkt till vår butik utan några fraktkostnader. När dina varor kommer till butiken får du besked och kan sedan hämta ut dem på plats. Passa på att strosa runt i butiken samtidigt och se om du hittar något annat du behöver eller som du har glömt!

  Vi erbjuder också möjligheten till leverans via ombud eller hemleverans. I varukorgen kan du se vilka leveransalternativ som finns och deras kostnader. Om du är osäker på leveranser och frakter kan du besöka Bolists hemsida under kundservice och läsa igenom vad som gäller för det alternativ som passar dig bäst. 

  Genom att beställa varor på direkt på hemsidan kan du stötta sitt lokala företag samtidigt som du handlar på nätet. Ett smart och bekvämt sätt att handla byggvaror på!

  Låt oss plocka ihop din beställning

  • Beställ på nätet, hämta i butik.
  • Se utbudet på nätet, köp direkt i butik.
  • Boka på nätet, få leveransens hem.
  • Fri frakt till butik

  https://bolist.se/kundservice/