BOLIST
BOLIST.se

 • missing tag

  Om oss

  J Gustavssons Byggmaterial har funnits i Tvååker sedan 1963. Vi ligger i Tvååker mellan Varberg och Falkenberg, ett stenkast från motorvägen E6. Varmt välkomna till vårt kompletta byggvaruhus när du ska bygga, renovera eller komplettera din fastighet. 

  Vi är en bygghandel som sätter kunden i fokus. Vi har egna kranbilar och chaufförer som levererar byggmaterialet hem till dig. Här finns även släpkärror för utlåning så du kan hämta material själv.

  Om Bolist

  BOLIST - Sveriges närmaste byggvaruhus

  Vi är en bygghandelskedja med närmare 190 anläggningar vilket gör att vi alltid är nära dig i ditt byggprojekt, oavsett om du är yrkeshantverkare eller hemmafixare. Flera av våra butiker har drivits inom familjer i generationer, vissa är nyöppnade familjeföretag och andra är stora varuhus.

  Gemensamt för alla är att de drivs av egna entreprenörer med stor lokalkännedom.

  Affärsidé

  BOLIST ska vara Sveriges närmaste byggvaruhus för yrkeshantverkare och hemmafixare. Genom ett rikstäckande butiksnät med butiker som drivs av lokala entreprenörer och en gemensam e-handel ska vi alltid vara nära kunderna och på så sätt ha stor kunskap om deras behov. Vi ska med personligt engagemang erbjuda lokal expertis, sortiment och tjänster som är anpassade, konkurrenskraftiga och relevanta för våra kunder.

  Vision

  Vi ska vara yrkeshantverkarens och hemmafixarens närmaste partner.

  Mission

  Genom lokalt entreprenörskap utvecklar vi det lokala samhället.

  Vi finns alltid nära våra kunder och deras omgivning är vår omgivning.

  Vi värnar om det lokala samhället och de lokala näringsidkarna, vi är alla beroende av varandra och för BOLIST är det viktigt att ta ett ansvar och bidra till det lokala samhällets utveckling. Detta gör vi genom att finnas på den lokala orten med butiker som drivs av lokala entreprenörer.

  Vi växer tillsammans med våra kunder och lokala företagare. När du handlar lokalt blir både du och det lokala samhället vinnare.