BOLIST
 • missing tag

  Vill du starta bygghandel? Välkommen till BOLIST!

  BOLIST finns på 175 platser och är Sveriges närmaste byggvaruhus för såväl yrkeshantverkaren som hemmafixaren. Nu söker vi fler lokala entreprenörer som tillsammans med oss vill ta steget och bli en bygghandlare på sin lokala ort.

  En av många styrkor inom BOLIST är de många duktiga och engagerade entreprenörer som med sin lokala kunskap och expertis skapar bra värde och en god service utifrån sina kunders behov. BOLIST:s affärsidé bygger på det lokala entreprenörskapet och en stark lokal förankring och nu söker man efter fler personer som har de unika kunskaperna och viljan att växa tillsammans.

  - Det kan vara personer som redan idag bedriver en bygghandel eller funderar på att starta upp en egen verksamhet. Det kan också vara någon som är anställd inom bygghandeln eller i en närbesläktad bransch och som längtar efter att ta steget att starta eget. Vi har ett starkt koncept och vi kan erbjuda en rejäl uppbackning där vi har en modell som ger oss möjligheten att anpassa stöd utifrån varje entreprenörs behov, säger Magnus Hemmingberg, Kedjechef för BOLIST.

  BOLIST - Sveriges närmaste byggvaruhus

  BOLIST erbjuder en unik möjlighet, att tillsammans med kedjan, bli en framgångsrik entreprenör. BOLIST har stor kunskap och erfarenhet inom alla delar som rör bygghandelns verksamhet. Som bygghandlare inom BOLIST kommer man direkt in i ett nätverk med duktiga entreprenörer som driver kedjans utveckling i rätt riktning och tillsammans skapar rätt förutsättningar. Genom BOLIST får du också tillgång till ett starkt varumärke och sortiment från marknadens ledande leverantörer.

  BOLIST ingår idag i Mestergruppen Sverige som är Sveriges ledande bygghandelskoncern, med varumärkena XL-BYGG och BOLIST  och kedjan fortsätter att växa. Som medlem blir du en del av fria företagare i samverkan och du får också tillgång till marknadens bästa leverantörsavtal.

  - Vi söker nu dig som vill ta nästa steg och tillsammans med ditt personliga engagemang och entreprenörskap utvecklar vi det lokala samhället, avslutar Magnus Hemmingberg.

  För mer information, vänligen kontakta:
  Magnus Hemmingberg, Kedjechef BOLIST
  +46 702 40 28 31
  magnus.hemmingberg@mestergruppen.se