Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
SKEPPSHULTSTEGEN

(41 produkter)

Skeppshultstegen har en mycket lång erfarenhet av stegtillverkning och startades redan 1958 i småländska Skeppshult. Det lilla anrika Skeppshult har en lång industrihistoria och är sedan många år känt för sina kvalitetsprodukter.

Skeppshultstegen erbjuder ett mycket brett stegprogram av yrkesstegar, konsumentstegar, rullställningar, vägg- och tak produkter, utrymningsstegar, badstegar samt glasfiberstegar. För att underlätta användandet samt höja säkerheten för våra kunder kompletteras sortimentet med ett stort antal stegtillbehör. Skeppshult erbjuder även ett specialsortiment av standardiserade och kundbeställda aluminiumtrappor.

Skeppshultstegen står för högsta kvalité. Skeppshultstegen gör allt för att ständigt förbättra, säkerställa och effektivisera arbetet med, och användningen av, stegar och ställningar. Detta gäller för hemhantverkaren och även för proffset.

Här på bolist.se kan ni hitta ett urval av Skeppshultstegens produkter. Men alla produkter som finns på www.skeppshultstegen.se finns att beställa i din lokala Bolistbutik

Hittar du inte vad du letar efter?