Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Om BOLIST

Det är inte alla som vet att vi är Sveriges största bygg- och järnhandel med 200 lokalt anknutna butiker. Allt för att vara nära dig och ditt byggprojekt. Vissa butiker har en 100-årig historia där butiken funnits inom familjen i generationer, vissa är nyöppnade familjeföretag och vissa är stora varuhus. Gemensamt för alla är att vi välkomnar hela familjen. BOLIST är uppstickaren som finns på den lokala orten och som hjälper dig från ax till limpa, eller skruv till hus som vi gärna säger.

Välkommen till BOLIST - Din lokala bygg- och järnhandel!

Kontakta e-handelns kundservice

Vi hjälper gärna till med ärenden som rör e-handeln bolist.se.

E-post: kundservice@bolist.se
Telefon: 0771-432 432

Kontakta BOLIST AB

BOLIST AB hjälper gärna till med ärenden som inte rör e-handeln.

BOLIST AB, Ranhammarsvägen 20C, 168 67 Bromma

E-post: info@bolist.se

Telefon: 08-37 88 20

Fax: 08-37 60 60

Org.nr BOLIST AB: 556549-7897

Kontakta din lokala BOLIST-butik

Du kan också kontakta din lokala BOLIST-butik för frågor om exempelvis butikssortiment. Här hittar du kontaktuppgifter till din närmaste BOLIST-butik

Sortiment i butik

Lokala avvikelser kan förekomma mellan det sortiment som du hittar på bolist.se och det som finns hos din lokala BOLIST-butik. Skulle produkten du letar efter inte finnas i butiken eller att den för stunden är slutsåld finns allt tillgängligt via den digitala butiken i den lokala BOLIST-butiken. Vi ser till att ta hem produkten till vår butik för att du ska få handla på ditt sätt, där du vill, och vid butiksleverans tillkommer ej någon fraktavgift. Dessutom ingår den personliga servicen. Välkommen!

Lokala prisavvikelser kan förekomma mellan bolist.se och BOLIST-butikerna.


BOLIST Logistik AB

BOLIST Logistik AB är ett dotterbolag till BOLIST AB. BOLIST Logistik AB är det bolag som driftar BOLISTs logistikcenter i Helsingborg och som förser BOLIST-butikerna med leveranser.


Hållbarhetsrapport BOLIST AB 2019