Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Hos din lokala BOlist-butik

Huntonit

Huntonit tillverkar färdigmålade takskivor, väggskivor och väggpanel i hög kvalité till ett bra pris. Takskivor och väggskivor gör din renovering eller nybyggnation mycket enklare och du ser resultat snabbare. Huntonit's innertak är takskivor tillverkade i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad träfiber som dessutom är målade hela 5 gånger! Huntonit's väggpanel finns i över 20 olika kulörer med olika struktur och utseende.

Hitta min närmaste butik
 • Färdigmålade takskivor

  Huntonit färdigmålade takskivor är försedda med not och spont på alla fyra sidor för enkel montering. Stabil mot fukt och termeaturförandringar. Målad 5 gånger med vattenbaserad akrylfärg, glans 20. Huntonit skivor kan användas i såväl nybyggnation som renovering och fungerar utmärkt i hemmets alla rum. Takskivorna kan också användas i bad och våtrum. Huntonit färdigmålade takskivor är tillverkade i miljövänlig träfiber och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet i Norge. 20 års garanti!

  Penselmålade väggskivor

  De penselmålade väggskivorna från Huntonit heter Perle och Skygge. De är, som våra innertak, tillverkade i miljövänlig och slitstark träfiber som sedan målats 5 gånger. Det ger en produkt med mycket hög kvalitet och prestanda. Skivorna har ett klassiskt, stilfullt och elegant utförande, mycket likt vår traditionella svenska pärlspont/faspanel.

  Skivorna fungerar utmärkt till såväl nybyggnation som renovering i hemmets olika rum. Skivorna är försedda med not och spont för enkelt och snabbt montage med dold infästning, antingen på befintlig vägg eller direkt på regelstomme. Huntonits färdigmålade väggskivor är naturprodukter som bidrar till en sundare boendemiljö. De är lätta att hålla rena och kan även lätt målas om i annan kulör om du känner för det.

  Tänk på! Du sparar tid och pengar med Huntonits väggskivor. Du slipper spackla, slipa, måla och tapetsera. Väggskivorna är dessutom idealiska för snabb och direkt montering av bokhyllor, vägglampor, tavlor, speglar och dylikt.

Hitta din närmaste butik som säljer Huntonit