Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Takavvattning från Plannja

Under benämningen takavvattning har Plannja samlat allt du behöver i form av hängrännor, stuprör, rännkrokar och innovativa tillbehör. Allt i ett brett utbud av kulörer och stilar.

 • Säker funktion och inramande estetik

  Underskatta inte betydelsen av ett bra takavvattningssystem. Även ett lätt sommarregn skapar stora mängder vatten. Men takavattning handlar också om att ge fasaden en vacker inramning.

  Plannja Standard

  Vårt mest populära och traditionellt halvrunda takavvattningsystem. Du får ett system med hög kvalitet och lång livslängd. Finns i mängder av färger och i olika material – enkelt att matcha till ditt hus.

 • Plannja Square

  Vår rektangulära avvattning är ett spännande sätt att ge ditt hus ett eget uttryck. Bra när du vill höja byggnadens estetiska värde och skapa intressanta kontraster.

 • Plannja Tradition

  Här har du de klassiska detaljerna som fulländar plåtslagarens takarbete. Du kan få skarprörsvinklar och vattenkupor i klassisk aluzink eller stålplåt i fina kulörer.

 • Valfri kulör på takavattning

  Hittar du inte din favorit bland våra standardkulörer? Du kan nu beställa vår takvattning i valfri RAL- eller NCS-kulör samt välja mellan glans 20 eller 40. Oavsett om valet faller på takavvattning i klassiskt rund form eller om du väljer vårt fyrkantssystem kan valfri kulör beställas.

 • Mattsvart takvattning

  Nu kan du få Plannja Takavvattning även i mattsvart. En spännande och exklusiv kulör som ger huset ett eget uttryck. Mattsvart har också en unik egenskap: den passar bra till nästan alla tak. Ett enkelt val för alla typer av hus alltså.

Hitta din närmaste butik som säljer betongtak