Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

S:T Eriks

S:t Eriks är Sveriges sten- och betongpartner som med stor kompetens och ett brett och djupt sortiment bidrar till att skapa hållbara, funktionella och vackra miljöer. Vi har lokal och rikstäckande närvaro med god lagerhållning av natursten, markbeläggning, murar och trappor, infrastruktur och VA samt tak.

 • Hållbara val

  Gör hållbara val även när det gäller din uteplats eller trädgård! S:t Eriks hållbara Ecofog är en flexibel fastfog av 100 procent naturliga råvaror. Tack vare fogsandens höga pH-värde hindras ogräs från att få fäste i och kring fogen. Ecofogen består av torkad naturlig fin stenkross och det patenterade bindemedlet Solid Green Binder som är baserat på vegetabilier och mineraler. Den självreparerande Ecofogen finns i färgerna beige, grå och antracit. Ecofogen finns hos allas S:t Eriks auktoriserade återförsäljare.

 • Structura

  Elegant platta med många möjligheter Structura är en av S:t Eriks mest exklusiva betongplattor som ger en känsla av huggen skiffer. Ytan är oregelbundet mönstrad och ger den lagda ytan karaktär. Structura 40 mm lämpar sig för parker, trädgårdar, entréer och andra ytor som inte belastas av fordonstrafik.

 • Solitud Struktur

  Plattan som ger dig stor formatvariation i en enkelplatta Skapa känslan av fler olika format, men med snabbare läggning. Solitud ger intrycket av flera olika plattor trots att plattan är 400x400. Fogarna blir färre att fylla och ytan blir enklare att hålla ren från ogräs.

 • Dekorfog

  Välfylld fog förlänger livslängden En välfylld fog hindrar ogräs och ger en stabil beläggning som tål påfrestning. Vår säckade fogsand garanterar en snabb insopning och därmed kan man börja använda den stabila ytan genast. Om fogsanden försvinner är det viktigt att komplettera med ny fogsand för att säkerställa en lång livslängd.

Hitta din närmaste butik som säljer marksten