Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

OBH NORDICA

OBH NORDICA - Designing good life. Vi tror att du gillar snygg och smart design lika mycket som vi gör. För oss betyder nordisk design smarta funktioner som gör livet lite roligare och smidigare – oavsett om det handlar om att städa upp efter festen, enkelt laga en god middag till, få till hollywoodsvallet, bjuda på lyxfika eller lyckas med sous vide. Oavsett om det är en blender som ska stå på köksbänken, eller en sladdlös plattång som får plats i handväskan designar vi produkterna för att passa in i det nordiska livet.

 • 2326 Vivace Tempo

  Coffee Vivace Tempo förkroppsligar den nordiska designtraditionen med slanka linjer och elegant rostfritt stål. Njut av upp till 12 koppar välsmakande kaffe. Med den stora digitala displayen går det lätt att programmera bryggning upp till 24 timmar i förväg. Droppstopp-funktionen gör att inget kaffe droppar på värmeplattan när kannan tas bort.

  -Rymmer 1,5 liter eller 12 koppar

  -Digital display med 24-timmarsklocka och autobryggfunktion

  -Droppstopp-funktion

  -Löstagbar filterhållare (filterstorlek 1x4)

  -Automatisk avstängning efter 40 minuter

 • 2717 - Cube

  Stilren och snygg brödrost för det moderna köket. Med en automatisk centring av brödskivorna och den smarta high-rise funktionen, rostar Cube Toaster perfekt gyllenbruna brödskivor som du lätt kan plocka upp.

  Njut av den perfekt rostade mackan!

  -2-skivig brödrost i rostfritt stål

  -Löstagbart smultråg

  -Stoppfunktion

  -Uppvärmnings- och upptiningsfunktion

  -Automatisk centrering av bröd för jämn rostning

Hitta din närmaste butik som säljer hushåll