Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Hos din lokala butik

Verktygen för sommarens projekt

Vad ska du bygga i sommar? På HiKOKI tror vi att alla har ett byggprojekt inom sig, oavsett om det är ett nytt hus eller pallkragar till sommarmorötterna. I över 70 år har vi tillverkat högkvalitativa elverktyg och vet att det både blir enklare och roligare att bygga om man arbetar med bra maskiner. Med ett verktyg från HiKOKI får du en trotjänare under många projekt framöver. Skulle något oväntat inträffa så erbjuder vi tre års garanti, även på laddare och batteri!

Hitta min närmaste butik
 • En sladdlös framtid?

  Utvecklingen inom elverktyg går allt mer mot batteridrivet. Att jobba sladdlöst har många fördelar. Dels slipper du sladdar som trasslar, begränsar räckvidden och utgör en snubbelrisk för både stora och små. Vill du vara säker på att barnen inte kommer åt ett verktyg, kopplar du enkelt ur batteriet och lägger undan det.

  Tool only – ett batteri, flera verktyg

  Batteridrivet är flexibelt, eftersom samma batteri kan användas till flera verktyg. Enkelt kopplar du bort batteriet från ett verktyg och klickar fast det på nästa. De flesta av HiKOKI:s verktyg går att köpa som Tool only – utan batteri och laddare. Har du t ex redan en borrskruvdragare med batteri och laddare, kan du alltså enkelt komplettera med exempelvis en sticksåg eller cirkelsåg i Tool only-utförande.

  18 Volt, 36 Volt, MULTI VOLT…

  Med HiKOKI:s 18V-verktyg klarar du de flesta förekommande projekten på hemmaplan. Men ibland kan man behöva mer styrka. Det är då våra kraftfulla 36V-verktyg kommer in i bilden.

  Med HiKOKI:s MULTI VOLT batterisystem använder du dessutom samma batteri till dina 18 och 36V-verktyg. MULTI VOLT-batterierna växlar automatiskt mellan 18 och 36V, beroende på vilket verktyg det används med. Smidigt, eller hur?


  * Systemet är kompatibelt med våra kraftfulla 36V MULTI VOLT-maskiner, samt alla HiKOKI och Hitachi 18V-verktyg med Slide-fäste, även äldre modeller. För batterimodell BSL36B18 finns vissa undantag. Läs mer på hikoki-multivolt.se

Hitta din närmaste butik som säljer trädgårdsredskap