Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

hos din lokala bolist-butik

Förvaring

Vi har allt som behövs för att lyckas med smarta förvaringsutrymmen. Vi är Sveriges mest lokala bygg- och järnhandel med 200 butiker och 1500 experter runt om i landet. Välkommen in!

Hitta min närmaste butik
  • Smarta tips

    För att lyckas skapa harmoni i ett hem är det otroligt viktigt att ha rätt och tillräcklig förvaring. Det ska finnas en given plats för alla saker och kläder och det ska vara lätt att använda sin förvaring. Redan när man kommer in i hallen ska det finnas möjlighet att hänga in sina kläder och skor. En hallgarderob ska vara generöst tilltagen och det finnas en given plats för alla lösa grejer. Tydligt uppmärkta lådor, särskild skoförvaring och minst 1 meter hängutrymme per person krävs för att lyckas hålla ordning i längden.

    Det finns idag massor av smart och snygg förvaring. En riktigt flashig walk-in-closet står högt på mångas önskelista. Har man inte den möjligheten finns det ändå mycket man kan göra för att få ordning och reda. I den personliga garderoben ska det finns många lådor och fack så att allt är lätt att hitta och även här bör man ha minst 1 meter hängutrymme per person. Det kanske viktigaste förvaringstipset är nog ändå att minst 2 gånger varje år rensa i sin garderob. Skänk eller släng sånt som faktiskt inte används.

    I Sverige är vi bättre än de flesta på att källsortera och återvinna vårt skräp. Detta ställer dock stora krav på sortering och förvaring. Se till att ha rejäla kärl och lådor att sortera i annars är risken stor att hemmet snabbt blir rörigt och det är svårt att lyckas hålla ordning.

Läs mer om våra leverantörer

Hitta din närmaste butik som säljer förvaring