Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Elitfönster

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar: Stabilt djupimpregnerat nordiskt trä med minst tre lager färg, slitstark underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Dessutom upp till 30 års garanti. Detaljer som ger dig trygghet och förklarar varför Elitfönster är populära både bland konsumenter och hantverkare.

  • Elitfönster original ALU

    Gediget och lättskött fönster i tidlös stil. Vårt mest köpta fönster. Ett fönster med 3-glas isolerruta och trästomme som klätts med tåligt aluminium på fasadsidan.

  • Elitfönster Vision

    Stilrena fönster och altandörrar med stort ljusinsläpp och vackra smala fönsterbågar. Fasadsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri.

  • Elitfönster Retro

    Elitfönster Retro är ett lättskött och välisolerat modernt 3-glasfönster, fast med en design som påminner om hur det såg ut förr. Ett sidhängt fönster med isolerruta och profilerade invändiga detaljer i trä med en aluminiumklädd utsida. Spröjs, profilerat invändigt och beslag i gammaldags stil ger en nostalgisk känsla.

Hitta din närmaste butik som säljer fönster