Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Elitfönster

Vi har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar: Stabilt djupimpregnerat nordiskt trä med minst tre lager färg, slitstark underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Dessutom upp till 30 års garanti. Detaljer som ger dig trygghet och förklarar varför Elitfönster är populära både bland konsumenter och hantverkare.

 • Elitfönster original ALU

  Gediget och lättskött fönster i tidlös stil. Vårt mest köpta fönster. Ett fönster med 3-glas isolerruta och trästomme som klätts med tåligt aluminium på fasadsidan.

 • Elitfönster Vision

  Stilrena fönster och altandörrar med stort ljusinsläpp och vackra smala fönsterbågar. Fasadsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri.

 • Elitfönster Retro

  Elitfönster Retro är ett lättskött och välisolerat modernt 3-glasfönster, fast med en design som påminner om hur det såg ut förr. Ett sidhängt fönster med isolerruta och profilerade invändiga detaljer i trä med en aluminiumklädd utsida. Spröjs, profilerat invändigt och beslag i gammaldags stil ger en nostalgisk känsla.

 • Elitfönster ComfortEdition

  ComfortEdition är ett modernt fönster i en vacker tidlös stil. Givetvis kommer fönstret med 3-glas isolerruta och trästomme. Med dess kondensminskande glas recuceras mängden av utvändig kondens kraftigt. ComfortEdition från Elitfönster är bättre för dig. Och bättre för miljön.

Hitta din närmaste butik som säljer fönster