Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Hos din Lokala butik

Flagga & flaggstång

Flagmore är en av Nordens ledande leverantörer inom flaggor, med egen tillverkning av såväl reklamtyg som flaggstänger. De är idag verksamma i Sverige, Finland, Estland och USA. Flagmore har lång erfarenhet och unik kompetens inom rådgivning, projektledning, design och produktion. Flagmore säkerställer en leverans av högkvalitativa produkter till rätt pris. De arbetar löpande med att förbättra deras produkter inom kvalitet och miljö. Flagmores flaggstångsfabrik är ISO 9001 -certifierade. Vilket gör ditt köp extra tryggt.

Hitta min närmaste butik
 • Mer än bara en flaggstång

  En vit flaggstång med den blågula fanan hissad betyder starka traditioner och fina sommarminnen för många.

  Flaggstång Nordic

  *Kampanjpris på flaggstång Nordic 9 meters t.o.m 31/5. Kontakta din närmaste butik för order och aktuell frakt.

  Flagmore´s flaggstång Nordic är speciellt framtagen för flaggning med nationsflaggor. Kula, knape, lina och krokar är delar som måste vara av rätt dimension och utförande. Flaggstången finns i 6, 8, 9, 10 och 12 meters utförande. Från Flagmore medföljer dessa detaljer och har samma höga kvalité som själva stången. Fällplattan har samma sköldliknande form som foten på stången och denna stång är mycket enkel att fälla. Nordic stången är tillverkad av glasfiberarmerad polyester som är även mycket enkel att underhålla. Du tvättar stången enklast med vanligt rengöringsmedel.

  Flaggstång Nordic levereras komplett med kula, lina, knape, markfäste och muttersats. Som tillval på denna flaggstång kan du välja manuell invändig lina. Flaggstången tillverkas i Flagmore´s egen flaggstångsfabrik och är av mycket prisvärd kvalitet.

  Flagmore erbjuder 10 års garanti på denna stång.

 • Att tänka på

  Husets höjd avgör hur hög stången ska vara. För att få rätt proportioner bör en tredjedel av stången sticka upp ovanför husets taknock. Till exempel bör man använda en 12 m lång stång till ett 8 m högt hus. Det som spelar en viktig roll är underlaget där du tänkt placera stången, för olika underlag kräver olika tillvägagångssätt vid montering.

  För att stången ska stå stadigt under blåsiga höstdagar krävs ett stabilt fundament. Finns en bergsknalle att tillgå förenklar detta monteringen, men det ska inte behöva avgöra valet av placering.

 • Flaggdagar i Sverige

  I Sverige har vi 17 allmänna flaggdagar 2020. Vi har även många viktiga privata flaggdagar – eftersom du och alla vi andra i Sverige naturligtvis har många goda skäl att fira och flagga! Här hittar du våra allmänna flaggdagar 2020.

  -1 januari – nyårsdagen
  -28 januari – konungens namnsdag
  -12 mars – kronprinsessans namnsdag
  -Påskdagen
  -30 april – konungens födelsedag
  -1 maj
  -Pingstdagen
  -29 maj – Veterandagen
  -6 juni – Sveriges nationaldag och svenska -flaggans dag.
  -Midsommardagen -14 juli – kronprinsessans födelsedag
  -8 augusti – drottningens namnsdag
  -Dag för val till riksdagen
  -24 oktober – FN-dagen
  -6 november – Gustav Adolfsdagen
  -10 december – Nobeldagen
  -23 december – drottningens födelsedag
  -25 december – Juldagen

Hitta din närmaste butik som säljer flaggor & flaggstänger