• Byta ytterdörr

  Att byta en eller flera dörrar är en stor investering! En dörr kan med sin personlighet och känsla förändra en hel fasad och ge en gammal villa ett helt nytt uttryck. Dörren är entrén till ditt liv och skapar en förväntan om vad som händer där bakom och om vilka som bor där. När man köper en ny dörr är det alltså viktigt att den känns helt rätt.

  Vad ska man tänka på när man köper ny dörr?

  När man väljer dörr handlar det mesta om tycke och smak. Även om det inte finns några måsten, vill många att dörren ska gå i samma stil som sitt hus. Bor man ute på landet passar exempelvis en lantlig dörr ofta bra och bor man i en klassisk sekelskiftesvilla passar ofta en klassisk dörr bra. Men är du mer för att blanda stilar kan en klassisk dörr passa minst lika bra och ge liv åt ett lantligt hus, precis som att en lantlig, färgglad eller mönstrad dörr kan skapa ett häftigare uttryck på en funkisvilla. Förutom att fundera på utseendet är det viktigt att tänka på funktionaliteten. Ska dörren vara extra tålig mot ett rustikt friluftsliv på landet, stå emot tonåringens vredesutbrott eller hålla oinbjudna gäster borta genom ett larmsystem? Kanske vill du minska dina värmekostnader genom att skaffa en extraisolerad dörr? Med stora valmöjligheter inom funktion, säkerhet, personsäkerhet, brandklassning, ljudisolering och värmeisolering kan vi erbjuda en mängd tillval och tillbehör som personifierar din dörr, precis som du vill ha den.

  Byta innerdörr

  Med nya innerdörrar lyfter du enkelt ett rums utseende. Vita innerdörrar ger en stilren känsla medan en dörr med färg blir en kul inredningsdetalj som förstärker din stil.

  Innerdörrar minskar även brus som kommer utifrån, så som från vägen, trapphuset eller grannarnas musik.

Hitta din närmaste butik