Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Isolering från Paroc

PAROC® står för energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull för nybyggnation och renovering, VVS lösningar, industriapplikationer, marin och offshore lösningar samt undertak och andra akustikprodukter. Vårt varumärke bygger på 80 års erfarenhet av innovation, produktion och teknisk know-how. Vi tillverkar våra produkter i Finland, Sverige, Litauen, Polen och Ryssland och levererar dem till kunderna i våra välkända rödvitrandiga paket. 

  • Energieffektivisering av byggnader är en av de viktigaste åtgärderna för att nå klimatmålen när det gäller energianvändning och utsläpp av växthusgaser. Ett steg i rätt riktning är att energirenovera för att möta morgondagens krav på en nära-noll-energibyggnad.

  • PAROC® KLIMATSKIVA– NÄR DU VILL BIDRA TILL ATT NÅ KLIMATMÅLEN!

    PAROC KLIMATSKIVA är en bred produktfamilj isolering för tilläggsisolering, energirenovering och nybyggnation av ventilerade ytterväggar. Isolerskivorna finns i en mängd olika tjocklekar och format och skyddar mot både vind, fukt och brand. PAROC KLIMATSKIVA är en lösning som är både snabb och enkel.

Hitta din närmaste butik som säljer isolering