Trä-Bygg-Järn J. Ericsson

OM OSS

Du vet precis hur det känns när du har startat ett projekt. När allt finns framför dig och det bara finns möjligheter. Allt är på plats så det är bara att ta sats. Det är bara att bygga och låta din dröm bli sann.

När du ska bygga bra, ja då är BOLIST att föredra. Här finns alla tillbehör och material till dina projekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. Kom till din lokala bygg- och järnhandel, Trä-Bygg-Järn J. Ericsson.

VI ERBJUDER

  • Utlämning av varor du beställt från BOLIST.se

BESÖKSADDRESS

Industrivägen 8
77232 Grängesberg

KONTAKTUPPGIFTER

0240 - 237 20

[email protected]

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00–17:30
Lördag 09:00–13:00
Söndag Stängt

Outlet hos Trä-Bygg-Järn J. Ericsson

Här kan du hitta fyndvaror och boka produkter direkt från Trä-Bygg-Järn J. Ericsson. Efter att du bokat en produkt åker du helt enkelt till butiken, betalar och hämtar din produkt.

BOLIST-katalogen hos Trä-Bygg-Järn J. Ericsson

Ska altanen bättras på, stugan målas om eller en ny bangunga som ska sättas upp? Idéerna är många och projekten ska bli till verklighet. Vad passar då bättre än att bläddra i och inspireras av vår rykande färska katalog som hjälper dig att förverkliga drömmen. I år har vi fyllt katalogen med extra många fina erbjudanden för att fira att BOLIST fyller 10 år! BOLISTs stora katalog kommer ut en gång per år och innehåller fantastiska erbjudanden till otroliga priser! Du kan även handla våra kampanjprodukter här på bolist.se. Vi har samlat alla produkter så att du enkelt kan bläddra igenom vårt breda sortiment och inspireras hemma i soffan. Beställ dina varor snabbt och fraktfritt, få leveransen hemskickad smidigt och bekvämt. Det blir inte bättre!

ENDAST I BUTIK

ANTIKFODER

3290/lpm

ENDAST I BUTIK

ANTIKSOCKEL

2890/lpm

BESÖKSADDRESS

Industrivägen 8
77232 Grängesberg

KONTAKTUPPGIFTER

0240 - 237 20

[email protected]

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00–17:30
Lördag 09:00–13:00
Söndag Stängt