Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Butiker/ Slöinge Trä & Bygg

OM OSS

Välkommen till Slöinge trä & bygg AB

OM OSS
I corona-tider!
Om du är i riskgruppen går det bra att ringa eller e-posta din order så plockas den i ordning och placeras på utsidan för avhämtning. Vill du inte hämta, löser vi givetvis leverans till ett förmånlig pris.
Betalning via Swish fungerar utmärkt.
Välkomna!

Välkommen till Slöinge Trä & Bygg AB!
Vi har inte bara ett brett sortiment av bra produkter utan också vår kunskap, service och goda råd.
Så välkommen in till oss på Slöinge Trä & Bygg - din lokala bygghandel
i Slöinge.

Vi ses!

PS Vi har egen tillverkning av bleck, vindskiveplåt, ränndalsplåt etc. som
passar just era önskemål.
Givetvis levererar vi dina byggvaror direkt hem till dörren!

VI ERBJUDER

  • Utlämning av varor du beställt från BOLIST.se

BESÖKSADRESS

Lundbyvägen 17
31168 Slöinge

KONTAKTUPPGIFTER

0346-404 40

info@sloingetra.se

sloingetra.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00–17:00
Lördag 09:00–13:00
Söndag Stängt

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Röda dagar stängt Stängt

Jonas Henrysson

SÄLJARE

Jonas Carlsson

SÄLJARE

Camilla Gertsson

SÄLJARE/EKONOMI

Mikael Gertsson

SÄLJARE / BUTIK

Magnus Christiansson

LAGER & KUNDMOTTAGNING

Krille

LAGER & KUNDMOTTAGNING

Endast hos din lokala bolist-butik

Förvaring från Lundbergs - 20% på skjutdörrar

Är du ute efter stilren och smart förvaring gör du klokt i att kika på Lundbergs förvaringslösningar. Just nu har vi 20% rabatt på skjutdörrar i våra byggvaruhus. Välkommen in!

Läs mer om kampanjen

Golv från Gerflor Scandinavia

Hitta ditt nya golv hos oss! Gerflor är världsledande på marknaden inom tåliga golvlösningar. Deras produkter finns i över 100 länder och bjuder på innovativa lösningar med design och ekologisk hållbarhet i fokus. Med ett slitstarkt vinylgolv behöver du inte oroa dig för eventuellt slitage, även om du har småbarn eller husdjur som annars lätt kan skada eller repa golvet. Lyft ditt hem med ett golv som håller länge, och om du behöver hjälp kan du läsa vår steg för steg-guide där vi delar med oss av våra bästa tips!

Läs mer om kampanjen

Massiva trägolv från Moelven

Golvet är ett av de viktigaste inslagen i ett rums inredning och beskrivs ofta som rummets själ. Med ett massivt trägolv från Moelven får du ett slitstarkt, lättskött golv som håller i flera generationer. Moelvengolvet hittar du i ditt närmaste Bolist byggvaruhus.

Läs mer om kampanjen

Tak- och väggpanel från Huntonit

Huntonits tak- och väggpanel är lättmonterad, tillverkad i miljövänlig träfiber och finns i olika färger och med olika strukturer. Ska du renovera eller bygga nytt? Besök våra byggvaruhus så hjälper vi dig att hitta det du behöver för ditt projekt.

Läs mer om kampanjen

Projekt: Lägga nytt golv

Att lägga ett golv har aldrig varit enklare med de nya klickteknikerna och laminatlösningarna. De allra flesta klarar idag att lägga golv själva och är ett projekt som inte behöver ta mer än en dag att slutföra. Om du behöver vägledning kan du läsa vår steg för steg-guide som du hittar under "Gör det själv" där vi delar med oss av våra bästa tips. Med många olika motiv och monteringsmetoder är du garanterad att hitta ett golv som passar dig och ditt hem hos oss!

Läs mer om kampanjen

Innerdörrar från Diplomat

Vilken dörr passar ditt liv? Att byta är faktiskt enklare än många tror och en ny innerdörr kan göra stor skillnad. I Diplomats sortiment finns bland annat massiva innerdörrar i furu med spårfrästa speglar, vitmålade pardörrar och mer moderna innerdörrar med glas. Innerdörrar finns i två varianter: formpressade och massiva. Du hittar Diplomats dörrar i din närmsta Bolist butik!

Läs mer om kampanjen

Dörrar & beslag

En ny ytterdörr gör mer för huset än vad man kan tro. Vårt breda utbud av design och material gör att du absolut kommer kunna hitta något som passar just dina behov! Bra saker att ta reda på inför ditt dörrköp är vilka mått och hängning du behöver, samt vilken säkerhetsklass du vill ha på dörren. Du hittar allt du behöver för en säkrare dörrlösning hos oss på BOLIST!

Läs mer om kampanjen

Ventilation från Flexit

Skapa ett bättre inneklimat med Flexit! Det finns många olika orsaker till olika föroreningar som kan bidra till ett dåligt inomhusklimat. Därför är det extra viktigt att ha bra ventilation och och luftreningssystem så att du kan få den bästa luften inne som möjligt. Detta får du med friskluftsventiler från Flexit, som inte bara för in frisk luft i hemmet utan också för ut förbrukad luft. Med en riktigt bra badrumsfläkt avlägsnar du snabbt och effektivt fukt och dålig lukt. Flexit levererar helhetslösningar för ren och frisk luft, allt som du behöver för en sund inomhus miljö.

Läs mer om kampanjen

Allt för den vinterbonade uteplatsen

Njut av din uteplats även på vintern. Med en terrassvärmare eller gasolkamin kan du värma upp allt ifrån uterum till inglasade altaner och därmed bjuda in till riktigt trevliga tillställningar även under vintern.

Läs mer om kampanjen

Skyddsutrusning och arbetskläder

Det finns två saker man aldrig ska tumma på, säkerhet och kvalité. Att använda rätt skydd är något du kommer tacka dig själv för om olyckan skulle vara framme. Ett par hantverksbyxor med rejäla fickor och ett par skyddsskor bör finnas i var hemmafixares garderob. Passa på att spana in vårt utbud av arbetskläder anpassade för väder och vind.

Läs mer om kampanjen

Allt för ditt byggprojekt!

Hitta verktygen, maskinerna och tillbehören du behöver för alla dina byggprojekt under 2022. Just nu har vi bra priser på kvalitetsverktyg från HiKOKI, städprodukter från Kärcher och en värmefläkt specialanpassad för byggen från Gelia. Välkommen in i något av våra byggvaruhus så hjälper vi dig med frågor och tips om ditt projekt!

Läs mer om kampanjen

Smarta färgtillbehör

Ge ditt hem ett uppdaterat utseende 2022 och måla om. Vi har tillbehören du behöver för att lyckas -  allt ifrån en praktiskt 3-stegg trappstege till spackel och penslar. Oavsett vilken nyans du vill måla om med i det nya året bryter vi till den du önskar i våra byggvaruhus. Välkommen in!

Läs mer om kampanjen

Snöredskap - allt för att röja snön

Vintern är här och med den snön, oavsett hur dina snöröjningsbehov ser ut så har vi det du behöver. Med is-& snösmältningsmedel får du en halkfri trappa, snöslungan är praktisk när du ska skotta större ytor medan snösläden är ett klokt val om du ska skotta garageuppfarten och samtidigt vill minska belastningen på rygg och axlar. Och glöm inte att alltid ha en smidig snöskyffel och lite sand i bilen, i fall du skulle köra fast.

Läs mer om kampanjen

Fynda till riktigt bra priser!

Hos oss är det aldrig långt till ett bra pris. Klicka hem produkterna du behöver redan idag. Eller besök något av våra varuhus så hjälper vi dig med allt som rör ditt projekt.

Läs mer om kampanjen

BESÖKSADRESS

Lundbyvägen 17
31168 Slöinge

KONTAKTUPPGIFTER

0346-404 40

info@sloingetra.se

sloingetra.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 07:00–17:00
Lördag 09:00–13:00
Söndag Stängt

AVVIKANDE ÖPPETTIDER

Röda dagar stängt Stängt