Färg & Interiör Arlandastad

OM OSS

Välkommen till en riktig färgbutik, med prisvärda produkter & välkända varumärken för renovering av alla ytskikt. Fasad, uteplats, golv, tak och väggar!
Här får du hjälp av kunnig och erfaren personal - eller boka tid med våra experter!

Vi erbjuder det du behöver för att lyckas med: färgsättning, målning, golvläggning, tapetsering, montering & renovering!

Våra tjänster, hjälp med litet eller stort:
- Måleri: Fasad-, Dekor- & Interiörmålning,
- Tapetering, Golvläggning & Renovering,
- Installation av Kamin, SPA, Skjutdörrar,
- Fasadbesiktningar & Inredningsdesign,
- Färgsättning & Rådgivning
- Uthyrning (ställningar, slip, fräs mm)

Våra produkter: Från prisvärt till bästa kvalitet!
- Färg - Golv - Mattor - Väv - Tapet - Skjutdörrar
- Smartpanel - Innertak - Lister - Linolje- & Slamfärg
- Järnvaror - Maskiner & Verktyg - Städ & Kem
- SPA & Poolprodukter - Kaminer

Är du yrkeshantverkare?
Vi strävar efter en hög servicegrad och brett sortiment för dig som företagare med hantverk som yrke. Kontakta oss så skapar vi ett företagskonto. Vi har specialiserat oss på ett sortiment anpassat för yrkesmåleri. Välkommen!

VI ERBJUDER

Outlet hos Färg & Interiör Arlandastad

Här kan du hitta fyndvaror och boka produkter direkt från Färg & Interiör Arlandastad. Efter att du bokat en produkt åker du helt enkelt till butiken, betalar och hämtar din produkt.

BOLIST-katalogen hos Färg & Interiör Arlandastad

Ska altanen bättras på, stugan målas om eller en ny bangunga som ska sättas upp? Idéerna är många och projekten ska bli till verklighet. Vad passar då bättre än att bläddra i och inspireras av vår rykande färska katalog som hjälper dig att förverkliga drömmen. I år har vi fyllt katalogen med extra många fina erbjudanden för att fira att BOLIST fyller 10 år! BOLISTs stora katalog kommer ut en gång per år och innehåller fantastiska erbjudanden till otroliga priser! Du kan även handla våra kampanjprodukter här på bolist.se. Vi har samlat alla produkter så att du enkelt kan bläddra igenom vårt breda sortiment och inspireras hemma i soffan. Beställ dina varor snabbt och fraktfritt, få leveransen hemskickad smidigt och bekvämt. Det blir inte bättre!