Bergshamra Såg- och Snickeri

OM OSS

Bergshamra Såg- och Snickeri AB är ett företag med verksamhet i Roslagen sedan slutet av 1880-talet. Sedan några år är vi helt inriktade på byggvaru-handeln och utför endast enklare bearbetning av trävaror. Vi har en egen kranförsedda transportfärja som är en unik tillgång för alla som bygger i Roslagens skärgård. För transporter på väg erbjuder vi frakt med lastbil eller så lånar du vårt släp. Vår personal har lång erfarenhet från såväl byggvaruhandel som entreprenad-verksamhet och delar gärna med sig av erfarenheterna till dig som går i byggtankar.

VI ERBJUDER

  • Utlämning av varor du beställt från BOLIST.se

BESÖKSADDRESS

Virkesvägen 10
76111 Bergshamra

KONTAKTUPPGIFTER

0176-26 02 10

[email protected]amrasag.se

ÖPPETTIDER

Vardagar 06:30–17:00
Lördag 09:00–13:00
Söndag Stängt

Fredrik Westerlund

VD

Jonas Lindbland

BYGGSÄLJARE

Marianne Kedebring

EKONOMI

Outlet hos Bergshamra Såg- och Snickeri

Här kan du hitta fyndvaror och boka produkter direkt från Bergshamra Såg- och Snickeri. Efter att du bokat en produkt åker du helt enkelt till butiken, betalar och hämtar din produkt.

BOLIST-katalogen hos Bergshamra Såg- och Snickeri

Ska altanen bättras på, stugan målas om eller en ny bangunga som ska sättas upp? Idéerna är många och projekten ska bli till verklighet. Vad passar då bättre än att bläddra i och inspireras av vår rykande färska katalog som hjälper dig att förverkliga drömmen. I år har vi fyllt katalogen med extra många fina erbjudanden för att fira att BOLIST fyller 10 år! BOLISTs stora katalog kommer ut en gång per år och innehåller fantastiska erbjudanden till otroliga priser! Du kan även handla våra kampanjprodukter här på bolist.se. Vi har samlat alla produkter så att du enkelt kan bläddra igenom vårt breda sortiment och inspireras hemma i soffan. Beställ dina varor snabbt och fraktfritt, få leveransen hemskickad smidigt och bekvämt. Det blir inte bättre!

BESÖKSADDRESS

Virkesvägen 10
76111 Bergshamra

KONTAKTUPPGIFTER

0176-26 02 10

[email protected]

ÖPPETTIDER

Vardagar 06:30–17:00
Lördag 09:00–13:00
Söndag Stängt