Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Bloggar

Julklapparna som alltid funkar!

Vi är alla olika. En del börjar planera julen redan i oktober och har det mesta färdigt lagom till första advent. Andra väntar till veckan innan jul med att börja handla julklappar och fundera ut hur jueln ska se ut just i år. De flesta av oss är kanske nånstans  där mittemellan. Till den närmaste familjen brukar julklappsidéerna ändå vara hyfsat enkelt medan det till övrig släkt och vänner kan vara riktigt jobbigt att varje år komma på nåt smart att ge varandra.

Några grejer som alltid funkar och som är lätt att få tag på och där man alltid får bra hjälp av personalen är,

Böcker. Nätet och surfplattor i all ära men inget slår en bra bok. Det går alltid att variera efter mottagaren och det fylls varje år på med nya spännande titlar om klassikerna inte räcker till.

Vin. Vinintresset ökar i Sverige för varje år och ju mer man lär sig desto roligare blir upplevelsen av själva vinet. Vin finns i alla prislägen och uppskattas alltid som present. Den som vill markera lite extra ger naturligtvis bort en flaska champagne. Ingen annan gåva av motsvarande värde andas så mycket flärd, fest och lyx.

Lego. Idag bygger alla med Lego. Ingen annan produkt kommer i närheten när det gäller att knyta samman generationerna. 2-åringen kan leka tillsammans med75-åringen och både kommer att uppleva en kreativ och givande stund tillsammans. Till den riktig inbitne Legofantasten finns det dyra och väldigt avancerade modeller medan det till de små barnen räcker med att lägga några tior för att få till en uppskattad gåva.

Så, har du ont om tid de här sista dagarna innan jul så kanske någon av de ovanstående tipsen kan rädda både din och andras julfrid.

Varde ljus

Även om vi nu går in i årets mörkaste vecka så är det ändå en tid full av ljus och värme som väntar oss framöver. Adventsstjärnor, ljusstakar och julgranar sprider en härlig stämning och för den som lyckas hitta lugnet i julstressen är detta en vecka som präglas av omtanke och gemenskap. Just idag tänder vi det fjärde adventsljuset och många passar på att träffa släkt och vänner över ett glas glögg eller kanske en provsmakning av årets julskinka.

Allt fler väljer att handla sina julklappar på nätet både för att spara tid men ofta också pengar. Det går redan nu att fynda på diverse reor och specialpriser inför jul. Kika gärna bland alla smarta och roliga produkter på BOLIST.SE eller i närmaste butik för att hitta bra klappar till den som gärna satsar lite extra på sitt boende.

Glad advent!