Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Bloggar

Massor av roliga mässor!

Även under hösten vimlar det av roliga mässor runt om i landet. Inredning, bygg och trädgård är numera ämnen som lockar mässpublik året om. Besök gärna någon av nedanstående mässor och hitta inspiration och få smarta tips inför alla kommande projekt där hemma.

Bomässan  

Bomässan är en renodlad mässa för hem och trädgård. Anordnas på ett flertal platser runt om i landet under hösten. 

Karlstad 4-6 september  

Linköping 11-13 september

Karlskrona 18-20 september

Lidköping 2-4 oktober

Borås 9-11 oktober

Grebbestad 16-18 oktober

Halmstad 23-25 oktober

Uppsala 30 oktober – 1 november

Gävle 6-8 november

Eskilstuna 13-15 november

 

Hem, Villa & Bostadsrätt 

Stor boendemässa med produkter för hela hemmet. En mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha ny inspiration.

Göteborg 10-13 september

Stockholm 8-11 oktober

 

Villafamiljens mässa Skövde, 18-20 september 

En mässa där alla som bor i villa kan få idéer, tips och inspiration.

 

Byggabo Västerås, 18-20 september 

Under en helg samlas alla olika aktörer inom projektering, nyheter, inredning, ekonomi, berörda myndigheter, underhåll och drift. På byggabo finns även en Street Market där du kan fynda bland lokala råvaror och genuint hantverk.

Äntligen höst!

Kliar det i fingrarna efter nya byggprojekt? Även om semestern är slut för de flesta så är ju hösten full av helger där den byggsugne kan få utlopp för sin skaparlusta. På hösten kan det också vara bra att se över sitt hus inför vintern. Tak, fasad, fönster och dörrar kan behöva ses över så att inte de kalla månaderna blir kallare än nödvändigt.

För den som vill förlänga utomhussäsongen kan en murad grill eller varför inte ett helt utekök vara ett perfekt byggprojekt innan det blir för kallt för att mura. Den som verkligen vill lyxa till sin matlagning bygger naturligtvis en egen varmrök. Egenrökt fisk eller fläsk är en oförglömlig smakupplevelse!

Behöver ni få hjälp med instruktioner och inspiration så besök gärna sidan med utkast från Hemmafixarbibeln där många av de vanligaste projekten finns med.

Montera ytterdörr och fönster 

Lägga tegeltak 

Utekök 

Varmrök 

Murad grill 

Hemmafixarbibeln